Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miről szól a CEU törvény?

Miről szól a CEU törvény?

Figyelt kérdés
Pontosan mi a szövege, vagy mit kér? Semmit nem találok róla, csak azt, hogy mindenki felháborodott, meg tiltakozik stb...., arról semmit, hogy ez mi? Esetleg valaki?

2017. ápr. 4. 20:23
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
37%

# 7/10 Időpont ma 15:58

Miért, ki mondta, hogy amerikai egyetem? Csak mert angol neve van? Brit nem lehetne, vagy mi?

Akkora sületlenségeket hordasz össze, hogy nehéz nem csak propagandának nézni.

# 8/10 Időpont ma 18:27

Ezek szerint még sem sikerült jobban utána járnod. A probléma az 1 hét is, meg az is, hogy ilyen szerződést az USA, a szövetségi állami rendszere miatt nem tud aláírni... nem véletlenül van szándékosan a CEU-ra szabva a törvény.

2017. ápr. 5. 21:50
 12/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat! Valóban volt jó pár dolog amiben félretájékozott voltam, de a törvényjavaslat szövegével most már tisztábbak a dolgok!
2017. ápr. 10. 10:14
 13/48 anonim ***** válasza:
0%

21.50.

Nem, "brit" nem lehetne; a skótoknak önálló oktatási rendszerük van.

Többet nem is érdemes beszélni a válaszod tényszerűségéről ezek után.

2017. ápr. 10. 14:57
 14/48 Péter33 válasza:
100%
Na kérem! A lényeg pont itt van leírva. Senki nem tud itt semmit.Csak tiltakozik, mert ma ez a közhangulat. Ami teljesen érthető. A kormány minden szinten elvesztette az emberek bizalmát. Hosszú hazug kitartó kampánnyal, amikor már a leghülyébbnek is leesik, hogy valami bűzlik Gyöngyösön (is) és már reménytelenül és kétségbeesetten kapaszkodik mindenbe, amivel kifejezheti elégedetlenségét. A Lex CEU nem ok, hanem tünet. CEU? Mi a fa*om az a CEU? Én elvégeztem két felsőoktatási intézményt, de hogy én a FELVI-n nem olastam a CEU-ról az tuti. Ez kb. annyira vicces ügy, mint az, mikor a "nép" kivonult tüntetni a MALÉV mellett, ami hulla veszteséges szar volt és a ku*va magyar életnek nem volt pénze MALÉV-on repülni, de tüntettünk. Ott se tudott senki sz*rt se, de tüntetett, demonstrált. Persze, az baromi jó lenne, ha lenne nemzeti repülőtársaság, szégyen, hogy nincs, de ha egyszer privatizálásnál kilopták a pénzt beőle. Kérem, '89-ben kellett volna hangosnak lenni. CEU van, lesz is, nem kell befo*ni, Sorosnak van elég pénze, újraélessze majd. De se Te se én, se a te hülyegyereked, se az én még hülyébb gyerekem nem fog oda járni. Na, így menj tüntetni bazzeg.. :)
2017. ápr. 10. 20:34
 15/48 anonim ***** válasza:

20.34.

Azért nem olvastál a CEU-ról a FELVIn, mert a magyar listán KEE néven szerepel. Aztán a külön, a külföldi egyetemek listákán szerepeé CEU-ként.

Én nem tudom, de én hallottam róla, pedig nem is figyeltem, nem is érdekelt. Még bulvár helyeken is írtak róla, nem tudom mit, nem volt érdemes megjegyezni.

2017. ápr. 10. 21:33
 16/48 anonim ***** válasza:
0%
Káder aláírta... Én előre tudtam, hűtöttem is be pezsgőt. Igyunk erre, barátaim!
2017. ápr. 10. 21:38
 17/48 DarkHannibál válasza:
66%

A 10. válaszadónak: Azért mert te puskáztál a vizsgákon, "megvetted" a diplomát, vagy 2-essel átmentél és bulizással töltötted az egyetemi éveidet tanulás helyett, még nem gyenge a színvonal. Vannak német és angol albérlő szomszédaim és szeretnek idejárni, és nem a bulizás miatt, hanem a magas színvonalat szeretik. A németek joghallgatók, az angolok pedig a műszakin vannak. Az első linked érvénytelen, a 3. baromság, a 2. az kivételesen tanulságos.

A kérdezőnek pedig a válasz:

[link]

Ezt olvasd el elejétől a végéig, és érteni fogod.

2017. ápr. 11. 09:12
 18/48 anonim válasza:
37%
A szövegről annyit, h. mindenki tudni vél mindent de nem tud semmit. Nem kerestem utána de a Magyar Közlönyben nyilvánvalóan már benne van. Mivel politikáról is szó esett, támogatom a Soros György és valamennyi alapítványa, tevékenysége ellen hozott bármilyen törvényt!
2017. ápr. 11. 18:12
 19/48 anonim válasza:
#2 Annyira igaz..... már szinte fáj.
2017. ápr. 11. 18:20
 20/48 anonim ***** válasza:
100%

# 18/19 Időpont ma 18:12

Jó lenne, ha ti, neokomcsik eldöntenétek, hogy akkor ez most tényleg Soros ellen szól, vagy puszta véletlen. :-) Egyszer ezt mondjátok, egyszer azt :-(

2017. ápr. 11. 19:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!