Hogyan jelenthetek be önkényuralmi jelképekkel reklámozott helyet?
Van egy vendéglátóipari egység (nem írom a nevét) ami a kommunizmus jelképeivel reklámozza magát. Vörös csillag a bejáratán, Lenin meg Sztálin képek bent mindenhol. Gyakorlatilag az egész hely erre épül. Kommunista jelképek, relikviák, képek mindenhol.
Ez egyrészt simán közösség elleni izgatás, másrészt a készülő törvénybe is ütközni fog.
Hol tudom bejelenteni? Hogyan lehetne elérni, hogy bezárják vagy legalább levetessék a jelképeket?
"közösség elleni izgatás"
Az új büntető törvénykönyv szerint NEM.
Aki (...) ötágú vöröscsillagot (...) a köznyugalom megzavarására alkalmas (...) módon (...) nagy nyilvánosság előtt használ, (...) elzárással büntetendő.
Ez nem köznyugalom megzavarására alkalmas mód. Akkor a kommunista múzeumokat is bezárhatják, mi?
Egy kocsma szerinted egyenrangú egy történelmi múzeummal?
Egyértelmű, hogy nem történelmi ismertetés céljából használják a jelképeket.
Soha nem gondoltam volna,hogy egyszer tőlük fogok linkelni,de kivételesen sikerült valami értelmeset mondaniuk.
1-es,ajánlom figyelmedbe: [link]
Ide figyelj!
Ha teszem azt nyilaskereszttel meg Szálasi protréval, vagy ne adj Isten horogkereszttel népszerüsítenének egy kocsmát, abból már rég nemzetközi botrány lenne a tulaj meg ülne.
Engem rohadtul zavar, hogy tömeggyilkosok képeivel csalogatják a vevőiket meg olyan jelképekkel amiknek az égisze alatt milliókat irtottak ki. Többek között felmenőimet is.
Úgyhogy rohadtul nem fogom békénhagyni és mindent megteszek, hogy zárják be a helyet.
Ha beiktatják ezt az új törvényt remélem minden gond nélkül menni fog!
Az ORFK-ra küldj egy fotót postán levélben (ne e-mailban) amelyen ott a cím is mellékelve.
A feladót hagyd üresen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!