Valóban feljelenthet ezért az osztályfőnököm?
Figyelt kérdés
A mai nap folyamán az egyik osztálytársam egy normálisan feltett kérdésemre anyázással reagált amire én válaszként odadobtam az ő irányába a tollam. Természetesen nem találtam el de ez nem is volt célom. Erre az osztályfőnökünk önérzetes pedagógus módjára közölte hogy komolyan elgondolkozik azügyben hogy emiatt feljelentsen és polgári peres eljárást indítson ellenem. Sose volt még semmiféle ilyen ügyem ezért nem tudom hogy van e erre lehetősége avagy joga, és fontosnak érzem tudni hogy mire számítsak. Előre is köszönet a válaszolóknak!2017. márc. 16. 14:49
11/15 anonim válasza:
Ezzel együtt felejtsd el. Egy bírósági tárgyaláshoz megalapozott beadvány kell, aztán nyomoznak, mérlegelnek, és csak utána jön a bíró. Mindez persze pénzbe kerül. És mivel annyi az ügy, mint a tenger, csak komoly téma jut bíróhoz. Ez nem komoly téma. Tehát felejtsd el.
Egy esetben kell kicsit komolyabban venni. Ha a kölyök egy hatalommániás félőrült fideszes főember fia. De akkor ő fog intézkedni és nem bíróságon (mert ő is tudja, hogy az nem eredményes). De nagyon őrültnek kell lennie annak az apának. Különben azt mondja, intézd el fiam. Vágd pofán aztán jó. De ismét mondom: ez nem ügy.
12/15 anonim válasza:
Azért jelent fel amiért akar. Te is bárkit feljelenthetsz bármiért. Az más kérdés, hogy a rendőrségen úgy pofán fognak röhögni ilyen kaliberű ügynél, hogy kimoshatod a felsődet
13/15 anonim válasza:
Akkor meg bolond. Egyébként meg az a vicc, hogy az ő felügyeletére vagytok bízva, szóval leginkább őt vennék elő (vagy azt a tanárt akivel az órátok volt), ha esetleg bármelyik szerv komolyan venné a hülyeségeit.
14/15 árokpart válasza:
Polgári pert? Semmikép, ugyanis ha perről van szó, ahhoz a tanárnak kellett volna sérelmet elszenvednie.Azt legfeljebb a srác szülei indíthatnának, de még az se állná meg a helyét. Ha már ügy lenne belőle de ilyennel nem szokott az igazságszolgáltatás foglalkozni, akkor is legfeljebb szabálysértési büntető a garázdaság szabálysértési alakzata. Nem tudom milyen szakos a tanárod, meg milyen suli ez általános vagy közép,de az igazságszolgáltatás ilyen pitiáner szinten egyáltalán nem foglalkozik az emberek magánéletével.
15/15 anonim válasza:
Feljelenteni feljelenthet bármiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!