Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Melyik fideszes politikusnak...

Melyik fideszes politikusnak rokona, a luggal csonkito orvos?

Figyelt kérdés
2017. márc. 10. 16:03
 1/8 A kérdező kommentje:
Es nem felhaborito szerintetek hogy tonkretett egy embereletet (soha tobbet nem elhet nemi eletet az illeto) es CSAK 2 evet szabtak ki ra elsofokon? Sot, meg eloszor el se iteltek.
2017. márc. 10. 16:07
 2/8 anonim ***** válasza:
76%

Ilyen "baleseteknel" osszeul egy orvosi egyesulet, es megvitatjak belsoleg, majd irnak egy nyilatkozatot, amely elis jut a birosaghoz...

Most nem tudom mennyire lehet mondani szakmai hibanak, vagy akaratos csonkitasnak. Szakmai hibabol, sokszor Mal Praxis-al buntetnek, ami csomo penzt jelent a korhaz reszerol, a sertettet sokszor csak igy tudjak karpotolni.

Sajnalatos dolog! Bizonyara a 2 evet gondatlansag miatt kaphatta az orvos...

De ilyenkor arra is kell gondolni, hogy az az orvos 6 evet tanult, nem volt rendes jovedelme ilyenkor, majd 3-5 evet megint tanult, votl egy normalisnak mondhato fizetese, aztan pedig elkezdett dolgozni. Most visszavonjak/-tak az engedelyet, es kezdhet egy ujabb szakmanak, penzkeresesnek, miutan szabadul, de a papiron mindig ott lesz, hogy bortontoltelek volt, kulfoldon soha az eletben nem dolgozhat normalis esetben. Az ilyen ember akaratbol nem tesz tonkre egy masik eletet, sot a sajatjat sem kockaztatja!

De ugyanakkor igen, van 1-2% mocskos kis reszeges, nem torodom, meg penzimado orvos, Romaniaban mar 3-4-et letartoztattak az utobbi par evben, akik az emberekbol eltek meg, hogy minnel jobban raktak oket tonkre, vagy nem torodve az egeszsegi allapotukkal, penzert, megoperaltak oket, es belehaltak, pedig tudtak, hogy mi lesz a vegkifejlett...

Ezt az 1-2% ilyen allat ivadekot nehez felfedezni, es elkapni, sok beteg kell legyen, aki feljelentest tesz, es elhuozodhat a nyomozas 1-2 evig is.

2017. márc. 10. 16:32
 3/8 A kérdező kommentje:

Szerintem nem ugyanarrol beszelunk.

[link]

2017. márc. 10. 17:01
 4/8 anonim ***** válasza:
35%
Te irtad, hogy 2 evet kapott... akkor mit feltetelezzek ezek utan... ahogy mar leirtam 1-2%-a az orvosoknak allati ivadek, bizonyara ezert iteltek 9 evre...
2017. márc. 10. 17:04
 5/8 anonim ***** válasza:
dr. Mikola István unokaöccse. Feltehetően van még néhány rokon, Mikola így is kifejti áldásos tevékenységét, korábban csak kórházakat tett tönkre. A nemzet orvosa néven is ismert. Tragikomikus, hogy az elkövető a Budai Irgalmas-rendi Kórháznak volt a főigazgatója ! Nomen est omen.
2017. márc. 10. 17:20
 6/8 anonim ***** válasza:
34%
Ezt néztem valamikor a kékfényben. Te láttad azt a nőt? Úgy nézett ki mint egy útszéli r-banc, egy orvos nem kockáztatna ennyit egy olyan repedtsarkúért. A valódi sztori inkább úgy fest, hogy a doki tartotta egy ideig mint házityúkot, aztán ráunt, a nőnek ez persze nem tetszett, mert többé nem kapott a p1nájáért cuccokat, éttermi vacsorát, utazást, stb-t, ezért kitalálta, hogy akkor jól bemártja az orvost és talán még egy kis kártérítés is csurran-cseppen.
2017. márc. 10. 18:45
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem lattam a not
2017. márc. 10. 21:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Sejtettem.
2017. márc. 11. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!