Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Joga van egy pszichiáternek...

Joga van egy pszichiáternek így beszélni?

Figyelt kérdés

Hello!

Nincsenek menő ruháim, így egy kicsit ódivatúan öltözködöm. Önbizalomhiányos is vagyok. Beteges önutálatom is van.

Normális, ha a pszichiáterem azt mondja, hogy nem kell vénasszony módra öltözni?

Köszi a választ.

Szép napot.

2016. szept. 3. 09:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
64%
Van. Miért, talán a diplomával csökkenek az ember jogai?
2016. szept. 3. 09:23
 2/16 anonim ***** válasza:
63%

perszehogy

jót akar neked

2016. szept. 3. 09:23
 3/16 A kérdező kommentje:
Mint írtam, nincsenek csinos ruháim és nem állok úgy anyagilag, hogy megengedhessem magamnak a szép ruhákat. Oké, hogy jót akart, de kultúráltabban is előadhatta volna.
2016. szept. 3. 09:25
 4/16 anonim ***** válasza:
46%
És ha most azt mondjuk, nincs joga ehhez, mennyivel jobb az neked?
2016. szept. 3. 09:29
 5/16 anonim válasza:
44%
Ha ezt így kijelentette, akkor bunkó. Nem azt kell nézze, hogy hogyan öltözködöl. Az is lehet, hogy építő kritikának szánta.
2016. szept. 3. 09:31
 6/16 A kérdező kommentje:
kicsipóninak köszönöm a választ.
2016. szept. 3. 09:36
 7/16 anonim ***** válasza:
24%
Válts pszichiátert, aki ilyen stílusban akar egy betegén segíteni az egy bunkó. A lelki bajokat a lélek erősítésével lehet meggyógyítani nem pedig a megalázással. Van ennek az embernek egyáltalán diplomája?
2016. szept. 3. 10:12
 8/16 anonim ***** válasza:
93%
En sem abban latok hibat, hogy probal hatni az oltozkodesedre (bar ez nem annyira az o asztala), hanem abban, hogy orvoskent neki tudnia kellene, hogy ez az anyagiaktol is fugg.
2016. szept. 3. 10:29
 9/16 A kérdező kommentje:
Te 9, ha nem tudsz kultúráltan megszólalni és a hozzád hasonlóak, akkor csönd. Igen ódivatúan öltözködök. Normál hangnembe is meglehet mondani, ha nem tetszik valami és nem én vagyok megsértődve.
2016. szept. 3. 10:40
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

"Önbizalomhiányos is vagyok. Beteges önutálatom is van. "

a #11 után úgy gondolom, meggyógyultál !!!

Gratula az orvosodnak!

2016. szept. 3. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!