Joga van egy pszichiáternek így beszélni?
Figyelt kérdés
Hello!
Nincsenek menő ruháim, így egy kicsit ódivatúan öltözködöm. Önbizalomhiányos is vagyok. Beteges önutálatom is van.
Normális, ha a pszichiáterem azt mondja, hogy nem kell vénasszony módra öltözni?
Köszi a választ.
Szép napot.
2016. szept. 3. 09:12
1/16 anonim válasza:
Van. Miért, talán a diplomával csökkenek az ember jogai?
3/16 A kérdező kommentje:
Mint írtam, nincsenek csinos ruháim és nem állok úgy anyagilag, hogy megengedhessem magamnak a szép ruhákat. Oké, hogy jót akart, de kultúráltabban is előadhatta volna.
2016. szept. 3. 09:25
4/16 anonim válasza:
És ha most azt mondjuk, nincs joga ehhez, mennyivel jobb az neked?
5/16 anonim válasza:
Ha ezt így kijelentette, akkor bunkó. Nem azt kell nézze, hogy hogyan öltözködöl. Az is lehet, hogy építő kritikának szánta.
6/16 A kérdező kommentje:
kicsipóninak köszönöm a választ.
2016. szept. 3. 09:36
7/16 anonim válasza:
Válts pszichiátert, aki ilyen stílusban akar egy betegén segíteni az egy bunkó. A lelki bajokat a lélek erősítésével lehet meggyógyítani nem pedig a megalázással. Van ennek az embernek egyáltalán diplomája?
8/16 anonim válasza:
En sem abban latok hibat, hogy probal hatni az oltozkodesedre (bar ez nem annyira az o asztala), hanem abban, hogy orvoskent neki tudnia kellene, hogy ez az anyagiaktol is fugg.
9/16 A kérdező kommentje:
Te 9, ha nem tudsz kultúráltan megszólalni és a hozzád hasonlóak, akkor csönd. Igen ódivatúan öltözködök. Normál hangnembe is meglehet mondani, ha nem tetszik valami és nem én vagyok megsértődve.
2016. szept. 3. 10:40
10/16 anonim válasza:
"Önbizalomhiányos is vagyok. Beteges önutálatom is van. "
a #11 után úgy gondolom, meggyógyultál !!!
Gratula az orvosodnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!