Pszihológussal lehet itt beszélni? Esetleg tanácsdóval? kínzások, verésk, ezek sem évülnek el? valalki segitene? de cscak ha hozzáértő! Legyen szives
Nem tudom hova sorolni melyik kategoriaba a kérésem. Remélem eljut vkihez aki kompetens! Férfi-nő-csoprt-osztály. Hogy őszinte legyek keservembe irtam nektek! Nem tudom hova sorolni melyik kategoriaba a kérésem. Remélem eljut vkihez aki kompetens! Férfi-nő-csoprt-osztály. Rólam 23éves nő/lány vagyok. Édes anyám kis koromba molesztált, többször. Eltelt azóta több mint 10- 12 év. Interneten utána olvastam, a molesztálás nem évül el. Rendőrségre csak ugy nem tudok bemenni, akarmelyik kapitányságra. Nem hatékonyak, nem erre spcializálodtak. Feleslegesen nem teregetném ki a szennyesem idegeneknek hozzá nem értőeknek!Nem csak molesztálás,
kínzás, és többszöri könnyű testi sértés is megtörtént.Anno....1996-tól... 2004ig. de lehet 2006-ig.
Pszihologialiag is elég sérült zárkozott vagyok sajnos...segitsegre van szükségem,de nem vagyok milliomos,
szivesen igénybe vennék egy hipnozist... nagyon nagyon szeretném, megtudni mit rejt az agyam... sötét mélye.. )
Állitólag a kedves jó anyánk kis korunkba szeretett altatózni is minket,hogy ne legyen velünk gondja( 4-en vagyunk lány testvérek) ..
Anyám,ennyi év után facebook-on jelentkezett mindeikinél! nem tudni miért,.. amig még a térképen van és nem tünik el újabb 12 évre , szeretném meghálálni neki az anyai szeretetét!amit ő is adott nekünk!!!
Ha valaki tudna nekem jó tanáccsal ellátni, netán eegy hozzáértő , erre szakosodott valakivel akivel túl lennék a sérelmeimen!
Ami miatt ez az egesz kipattant...
. 2hónapja megváltoztattam a teljes családi nevem! Ott végem lett!! tudat alatt ki készültem, megkellett indokolni, hogy miert szeretném megváltoztatni a nevem... és hát azt hittem könnyü lesz leirom es annyi.... de nem... a hivatalba panik siras jött ram, es elkezdödött a lavina! idegrendszer K.O. és hogy minden jó legyen a kérvény beadása után, kb másfél héttel kaptam facen egy levelet, annyi állt benne 12 év után, : "szia remélem jól vagy üdvözöl anyád."
most ugy nez ki felveszi velem a kapcsolatot lassan képem is lesz rola,telefonszam mar reg megvan.. h at adjam a rendrsegnek ha szukseg lesz ra!
talán akkor nyugtom lesz végre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!