Behívtak tanúnak, szülői felügyeleti jog gyakorlásának megváltoztatása miatt. Miket is kellene mondanom, ha érdemben szinte semmit nem tudok elmondani a bíróságon?
A volt feleségtől halott információkat tudom csa elmondani,de ezeket nem tudom bizonyítani!
A gyermeket elvettr az apa a az anyától,nagy hsrc folyik a 2 szülő között hogy a gyerek az anyjához visszakerüljön-jelenleg ugye apánál van a gyerek már pár éve,de nem sokat tudok róluk elmondani...
Köszönöm a válaszoktat!
Már nagyonideges vagyok,pedig csak 2 hét múlva lesz a tanúhallgatás...Nem is értem miért rám gondolt az anyuka,hiszen már régota elment innen a faluból,a volt férjét és a gyerekét nem láttam egyszer sem a faluban...nem nagy falu ahol lakunk,de akkor sem tudok semmit róluk,még hallomásból sem szomszédoktól stb. ...
lehet, pont azért hívnak, mert arra kíváncsiak miket mondott neked a nő. ha ugyanis olyat mondott, ami tényszerűen bizonyítható, hogy nem úgy történt, akkor ezzel alá lehet ásni a szavahihetőségét.
de az is lehet, hogy a nő életvitelére kíváncsiak.
fognak kérdezni, te meg válaszolsz. az igazat. ha fogalmad sincs, akkor azt. ennyi.
csak hazudni ne próbálj, mert arra rá lehet faragni, de nagyon.
Semmit sem KELL mondani. Csakis azt mondod, ami az igazság és csak a kérdésre válaszolsz. Amit nem tudsz, arra meg pontosan ezt mondod: erről nincs tudomásom.
Neked NEM kell egyik fél mellett vagy ellen sem tanúskodnod, a véleményed csak annyiban fogja érdekelni a bírót, amennyiben ezt konkrétan meg is kérdezi. Te ne akarj senkinek segíteni, se senkinek keresztbe tenni a vallomásoddal.
Nem a te dolgod ítéletet hozni, ezt hagyd a bíróra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!