Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha valaki késsel támad rám...

Ha valaki késsel támad rám akkor mit tehetek? Én is elővehetek egyet hiszen ő fegyverrel támadt rám?

Figyelt kérdés
Péntek este szülinapozunk erre haveromba belekötöttek ilyen 14-15 éves hulye gyerekek megvertem őket szépen utána meg elővették a kést erre én mondtam havernak hogy hivjon rendőröket és elmentek amikor látták hogy hivjuk a rendőröket.Ha nekem jött volna a késsel akkor jogom van nekem is egy kést elővenni nem?
2017. márc. 4. 13:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mért ne vehetnél? Tarkón is lőheted.
2017. márc. 4. 13:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Este volt és többen támadtak rád nem szükséges az arányos védekezés, fegyverrel is lelőhetted volna.
2017. márc. 4. 13:56
 3/5 anonim ***** válasza:

"Ha nekem jött volna a késsel akkor jogom van nekem is egy kést elővenni nem?"

Hát most nézd, jogodnak ugyan jogod van, de nem ajánlott. Ez további dulakodáshoz és vérontáshoz vezethet, amit aztán jogilag igencsak meg lehet feszegetni. Ilyenkor legajánlottabb egy laza fejlövés.

Rád támadt? Önvédelem volt? Maradt életben tanú aki ezt cáfolja?

Kalap.

kettes fegyverrel kilőheti, de késsel leszúrni nem ajánlott!

2017. márc. 4. 13:59
 4/5 anonim ***** válasza:

# 3

Igen.Hiszen az köztudott,hogy minden magyar ember hord magánál lőfegyvert...

2017. márc. 4. 18:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Es akkor majd kesparbajt vivtok mint a filmekben?

Ne rohogtess ba..i.

Ha valaki veled szemben kest rant akkor futsz ha kedves az eleted.

2017. márc. 4. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!