Ha elvagon valakinek a torkat mert ram lott ugy 1 hete fegyverrel, es en ezt tudom bizonyitani gondba kerulhetek?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 10. 11:49
1/13 anonim válasza:
Igen. A bíráskodás és büntetés-végrehajtás feladatát és jogát az állam kisajátította, és a konkurenciát eltapossa. Ha erre nem képes, akkor a konkurencia lép a helyébe, és lesz az új állam, de esetedben ennek a valószínűsége 0.
5/13 anonim válasza:
Ez csak elméleti kérdés remélem:D
Amúgy,ha valakit meglőnek,kórházba kerül,akkor már megkérdezik,hogy hogyan történt.
Ha tudja is,hogy ki lőtt rá,akkor tesz feljelentést,nem?
Miért önbíráskodna?
6/13 anonim válasza:
Előre kitervelt lesz még ha megvalósítod,
Ha ő rád lőtt minimum garázdaság felfegyverkezve.
7/13 anonim válasza:
A tamadas nagysagaval megegyezo mertekben szabad onvedelmet foganatositani. Amirol te beszelsz az elore megfontolt szandekkal elkovetett emberoles, azaz gyilkossag, ami 10tol 20evig terjedo illetve eletfogytiglanig tarto szabadsagvesztessel buntetendo.
8/13 anonim válasza:
Előre megfontolt szándékkal elkövetett gyilkosság és önbíráskodás... Szerintem ne tervezz programot a következő 15 évre.
9/13 anonim válasza:
úgy nevettem ezen a kérdésen. xDDDD
10/13 anonim válasza:
Én meg sírtam.
A kérdező tán azt is jogosnak tartja, ha ovis társa anno elvette játékát, most ő elveszi annak kocsiját.
.
A kérdésre:
állítólag rád lőtt és ezt bizonyítani is tudod.
Ez esetben úgy jó 10 éterről mutasd meg neki bozótvágód, aztán fuss, nehogy a "rád lövésből" "meglövés" legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!