Fel lehet ezért jelenteni valakit, vagy már késő?
A gyámhatóság NEM az ottlakást, hanem az ottani örökbefogadást tilotta meg. (Az ottlakás megtiltásának nem lenne semmi oka sem)
Másrészt a gyám engedélyével egy gyerek bárhol élhet, nem kötelezö a szülövel egy háztartásban lennie.
Harmadszor érdekelne, hogy te ki vagy ebben a történetkben, és miért akarsz bárkit is feljelenteni?
Mellesleg több év után semmi esélyed sincs.
Nem bajkeverő típus,semmi baj nincs vele. Annyi a helyzet,hogy tavaly nyáron voltam náluk,és összevesztem a lánnyal,mert egész héten piszkálódott. (Tulajdonképpen csak egy szócsata volt,semmi komoly,egyetlen rossz szót nem szóltam,vele ellentétben) Erre a párom anyukája megsértődött rám,hogy mi jogon bántom a lányát! az Ő házában,és kirakott minket aznap,hogy menjünk haza.(300 km-re él tőlünk.) Akkor nem beszélt velünk egy hónapig,majd mégis megkereste a páromat.
Aztán novemberben szóltunk,hogy a karácsonyt az én szüleimnél töltjük külföldön,erre megsértődött,hogy én agymosom a páromat,mert eddig minden karácsonyt otthon töltött,de én ellenefordítom!(A szüleim augusztusban kérdezték meg tőlünk,hogy lenne-e kedvünk velük ünnepelni,és mi -gondolván,hogy nagykorúak lévén ott ünneplünk ahol akarunk- igent mondunk.) Szóval december 2.-óta nem beszélünk vele, és az anyuka kijelentette,hogy addig nem is fog velünk,amíg velem van a párom,mert a páromat a jó isten is a másik lánynak szánta.
Szóval,a páromat az bántja,hogy a lányt jobban szereti az édesanyja,mint őt. Valamint nem tudja elfogandi,hogy ő már engem szeret,nem az exét. Szegény nagyon kétségbe esett,mert szüksége lenne az édesanyja támogatására,addig ugye esküvőt sem szeretnénk,míg nem békél meg.
Én felajánlottam a páromnak,hogy bocsánatot kérek az édesanyjától,még ha nem is látom jogosnak,mert tényleg úgy érzem,hogy nincs miért,de nem akar hallani róla.
Egyszerűen csak bántja a párom,hogy egy "vadidegen" lány fontosabb,mint ő, és így próbálná meg úgymond eltávolítani az exet a képből.
A párod anyja mondta, hogy mi jogon bántod a lányát? De hát sem biológiailag, sem papíron nem az ő lánya!
És a saját fia ellen fordul?
Nem, nem a párod bajkeverő. Az egész család romlott:S
A párom édesanyjának két fia van. Harmadjára is teherbeesett, és lányt várt,de elvetélt. A fiainak mindig is hangoztatta,hogy lányt szeretett volna,és amikor szóba jött a gyerektervezés,akkor is mondogatta nekünk,hogy legyen Viktória,mint az ő lánya,akit elveszített.
Szóval valószínűleg emiatt ragaszkodik ennyire az exhez.
Egyetértek veled,bár a párom most direkt megmakacsolta magát,de idővel csak elmúlik ez. Én nem akarom bántani az anyukáját,illetve,ha bántom is,maximum azzal,hogy boldog vagyok a fiával,és eszemágában sincs elhagyni. Szerencsére az anyuka nővére,apuka,nagynéni,unokatesók,nagyszülők szeretnek,tehát csak anyóssal kell "megküzdeni"
(Anyósom tudja jól,hogy neki hogy esett annak idején,hogy a szerelme anyja utálta őt,ezért nem is értem,hogy a fiát miért akarja ennek kitenni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!