Van egy lány, A. A és B összejöttek,együtt voltak fél évig,mikor A anyja kidobta A-t és lemondott róla. Ekkor B anyja elment a gyámügyre,hogy szeretné örökbefogadni A-t. A gyámügy rájött,hogy A és B együtt vannak,ezért megtiltotta. Ekkor B anyja megkérte a nővérét,hogy fogadja ő örökbe A-t.Örökbe is fogadta,de A továbbra is B-vel és az anyjával lakott. (A lány ekkor volt 16-17 éves, B pedig 18-19) Aztán amikor tudták,hogy megy a gyámügy ellenőrzésre kivitték B anyjának nővéréhez A-t,akinek van 1 fia,és 1 lánya,de mindketten 30 felett vannak,így nem laktak már ott,viszont a lányszoba pont kapóra jött A-nak. Szóval az ellenőrzésen átverték a gyámügyet,és miután elmentek,a lány ment vissza B-vel az eredeti lakhelyükre. Aztán A és B szakítottak, B elköltözött és összejött egy lánnyal,akivel 1.5 éve vannak együtt. A még mindig ott lakik B anyjánál,és nem is nagyon akar elköltözni onnan. A lány elmúlt 20 éves, 4 hónap múlva lesz 21.
Az addit még valamennyire érthetö, hogy a lány odaköltözött a fiúhoz, és a fiú nagynénje örökbefogadta.
De ettöl kezdve érthetetlen, hogy miért lényeg, hogy ki hol lakik, föleg ha már idöközben mindenki nagykorú?
2017. febr. 28. 13:22
2/22 anonim válasza:
Miért lehetne feljelenteni bárkit is?
A nagynéni hülye volt, örökbe fogadta a lányt. Papíron mostmár az ő lánya, úgyhogy teljesen jogosan lakik nála.
Kinek az ötlete volt egyáltalán örökbe fogadni a gyerek párját? Ki volt ez a hülye? Persze, ellakhat itt, ha nem tud máshol, de mindenképpen szükséges örökbefogadni? Nemáár, ne legyünk már hülyék..
2017. febr. 28. 13:48
3/22 anonim válasza:
sajnos túl hülye vagyok hozzá hogy értelmezzem a kérdést. Miért kell A-t, B-t írni? Az igazi nevüket írd le, ne szórakozz.
2017. febr. 28. 14:41
4/22 anonim válasza:
Negyedik A/B-nál abbahagytam az olvasást.
2017. febr. 28. 14:57
5/22 anonim válasza:
Annyira azért nem volt szerintem bonyolult ez az A-Bzás, bár a mondatkezdő nagy A betű megzavart:D
utolsó! És ha kijelenti? Attól még gyámsága alá tartozik, vagyis felelős érte... mintha a saját gyerekedet dobnád az utcára..
2017. febr. 28. 15:01
6/22 anonim válasza:
Egy 20/21 éves valakiért NEM FELELÖS sem az igazai, sem az örökbefogadószükö!!!!!
2017. febr. 28. 15:02
7/22 anonim válasza:
Eleve egy 16 éves lány már lakhat máshol, nem a szülövel (most lényegtelen, hogy biológiai vagy örökbfogadó szülö), ha a szülö ebbe beleegyezik és akár a barátjánál is élhet - ezen nincs semmi feljelenteni való
2017. febr. 28. 16:15
8/22 A kérdező kommentje:
Miért lehetne feljelenteni bárkit is?<- A srác anyját azért,amiért átcseszte a gyámügyet.
A nagynéni hülye volt, örökbe fogadta a lányt. Papíron mostmár az ő lánya, úgyhogy teljesen jogosan lakik nála. <- Papíron a nagynéni lánya, de nem a nagynéninél lakott,hanem a barátjánál,és annak anyjánál,amit a gyámügy MEGTILTOTT,mert kiderült,hogy a srác és a csaj járnak.
Kinek az ötlete volt egyáltalán örökbe fogadni a gyerek párját? Ki volt ez a hülye? <- A srác anyjának,de a srác nem akarta,mert tudta,hogy csak gyerekszerelem,és úgyis vége lesz.
2017. febr. 28. 17:43
9/22 A kérdező kommentje:
sajnos túl hülye vagyok hozzá hogy értelmezzem a kérdést. Miért kell A-t, B-t írni? Az igazi nevüket írd le, ne szórakozz. <- nem bántásból,de nem volt szerintem bonyolult. De egyszerűsítve: Adott egy lány,az expasi, az expasi anyja,meg annak nővére. A lányt befogadta az expasi nővére,de mindvégig átcseszték a gyámügyet,mert a lány a pasinál lakott,amit a gyámügy előzetesen megtiltott,mert együtt vannak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!