Gyermekelhelyezési perben számít e hogy az új élettársam büntetett előéletű? az előző párommal szétmentünk és per előtt állunk. Most azzal fenyeget hogy el veheti tőlem a gyereket mert az új pasimnak az előélete büntetett.
Ha nekem kellene a döntést hoznom, akkor ez erős hibapont lenne az elhelyezésnél az biztos.
Nagy valószínűséggel az exed javára döntenék.
Kedves 2-es!
Parkolási bírságért senki nem lesz büntetett előéletű!
Sőt, ha 12 napra elzárják közlekedési bírság be nem fizetése miatt (5ezerFt/nap) akkor sem.
Aki büntetett előéletű, az vagy személy vagy vagyon elleni bűncselekményt követett el.
Manapság, amikor a bűnözőket védi a jogrend, nem keveset kellett tennie a pasinak, hogy kiharcolj magának a börtönt.
Egyetértek a 4-essel.
Minket kirabolt egy senkiházi és a tőlünk elrabolt műszaki cikkeinket a szomszédságunkban árulta.
A szomszéd is eljött ellene tanúskodni, mégsem ítélték el, mert nekünk nem volt felírva az elrabolt cikkek gyári száma.
Holott egy fúróba a férjem neve is bele volt karcolva.
Többszörös fellebbezésünk után is felmentették!
Ha valakit leültetnek, annak súlyos oka van, én sem szeretném, ha a gyerekemet ilyen ember regulázgatná, vagy ilyen morális közegben nőne fel.
Ő nem a te gyereked, hanem a ti gyereketek. Ugyanolyan joga van hozzá. Ilyenkor bezzeg nincs egyenjogúsági hiszti.
Büntetett előítéletű pasira én sem hagynám a gyerekemet. Remélem a bíróság sem nektek ítéli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!