Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Gyermekelhelyezési perben...

Gyermekelhelyezési perben számít e hogy az új élettársam büntetett előéletű? az előző párommal szétmentünk és per előtt állunk. Most azzal fenyeget hogy el veheti tőlem a gyereket mert az új pasimnak az előélete büntetett.

Figyelt kérdés
2017. febr. 17. 10:04
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
90%

Ha nekem kellene a döntést hoznom, akkor ez erős hibapont lenne az elhelyezésnél az biztos.

Nagy valószínűséggel az exed javára döntenék.

2017. febr. 17. 10:06
 2/43 anonim ***** válasza:
87%
Csak feltételezem, de szerintem attól függ, hogy számít -e, hogy mit követett el. Ha pl. súlyos testi sértésért, akkor esetleg a bíró úgy könyveli el, hogy a kicsi veszélyeztetve lenne nálatok, és figyelembe veszi. Ha mondjuk nem fizette be a parkolási büntetést és emiatt marasztalták el, akkor nem hiszem, hogy figyelembe veszik.
2017. febr. 17. 10:08
 3/43 anonim ***** válasza:
77%
mi volt a bűne?
2017. febr. 17. 10:30
 4/43 anonim ***** válasza:
74%

Kedves 2-es!

Parkolási bírságért senki nem lesz büntetett előéletű!

Sőt, ha 12 napra elzárják közlekedési bírság be nem fizetése miatt (5ezerFt/nap) akkor sem.

Aki büntetett előéletű, az vagy személy vagy vagyon elleni bűncselekményt követett el.

Manapság, amikor a bűnözőket védi a jogrend, nem keveset kellett tennie a pasinak, hogy kiharcolj magának a börtönt.

2017. febr. 17. 10:33
 5/43 anonim ***** válasza:
97%
"Értem megváltozik, velem kedves, tök jó fej, amúgy kedves"
2017. febr. 17. 10:39
 6/43 anonim ***** válasza:
85%

Egyetértek a 4-essel.

Minket kirabolt egy senkiházi és a tőlünk elrabolt műszaki cikkeinket a szomszédságunkban árulta.

A szomszéd is eljött ellene tanúskodni, mégsem ítélték el, mert nekünk nem volt felírva az elrabolt cikkek gyári száma.

Holott egy fúróba a férjem neve is bele volt karcolva.

Többszörös fellebbezésünk után is felmentették!

Ha valakit leültetnek, annak súlyos oka van, én sem szeretném, ha a gyerekemet ilyen ember regulázgatná, vagy ilyen morális közegben nőne fel.

2017. febr. 17. 10:48
 7/43 anonim ***** válasza:
96%
Nálunk számított. Rablásért ült a férjem exének új pasija, a férjem kapta a felügyeleti jogot. A bíró főleg ezzel indokolta a döntést.
2017. febr. 17. 10:59
 8/43 anonim ***** válasza:
84%
Hacsak nem véletlen (de nem azért, mert ittas/bekábírószerezett volt, vagy száguldozott, hanem csak szerencséltneül jött össze valami)okozott halálos balesetet és ezért került börtönbe, akkor valószínüleg nem probléma, minden egyéb esetben azonban - és szerintem jogosan -igen, nagy valószínüséggel elveszik a gyereket.
2017. febr. 17. 11:07
 9/43 anonim ***** válasza:
95%
7-es vagyok: az indoklásban az volt hogy egyrészt a gyerek testi épsége is veszélyben van, másrészt a lelki fejlődésének, személyiségének nem tesz jót ha ilyen példa van előtte.
2017. febr. 17. 11:07
 10/43 anonim ***** válasza:
72%

Ő nem a te gyereked, hanem a ti gyereketek. Ugyanolyan joga van hozzá. Ilyenkor bezzeg nincs egyenjogúsági hiszti.

Büntetett előítéletű pasira én sem hagynám a gyerekemet. Remélem a bíróság sem nektek ítéli.

2017. febr. 17. 11:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!