Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az egyiket éhségnek hívják a...

Az egyiket éhségnek hívják a másikat lázadásnak? Mit tegyek? A lányomat kellene perelnem, mert vissza szeretném kérni tőle az ajándékom, amit 10 éve adtam neki, az akkori házunk felét.30 millióról van szó durván.

Figyelt kérdés

2017. febr. 16. 08:19
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

15/20 Köszönöm a segítséged. Beadtuk az ügyvédemmel megírt kereseti kérelmet, fő hangsúlyt fektetve az érdemtelenségére való hivatkozással.Ha jól emlékezem a Ptk. 582.§ mindhárom pontját kimerítette a lányom. Győzzön az igazság!

A közüzemek megfosztása után hagytam el a házat, és nincs haszonélvezetem, és nincs hol laknom valójában, így dolgozni sem tudok. Magyarországon kimondottan keresettek a 61 éves 45kg-os nagy teherbírású hölgyek. Köszönettel mindenkinek. Sné Cs Ibolya

2017. febr. 23. 08:38
 22/22 anonim ***** válasza:
Én drukkolok!
2017. febr. 24. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!