Állítólag ha valakit megölök, elítélnek érte, letöltöm s kiderül hogy mégsem halt meg meg akkor megölhetem büntetlenül. Eddig oké. De mi van a következő esetben?
Szerintem az első eset sem igaz. Ha kiszabadulsz és újra megteszed vagy megkísérled az annyit jelent, hogy semmit nem bántál meg és semmi visszatartó ereje nem volt a börtönéveknek számodra. Mehetsz vissza több időre. :D
Meg amúgy is mire elkezded a letöltendőt már kiderül, hogy él e vagy hal a másik. Olyan nincs, hogy megölted de mégsem halt meg. :D
" semmit nem bántál meg"
ez mindenkép ig yvan mert ha nem öltem meg akkor nem tudom megbánni hogy megöltem, max utána ha tényleg megtettem. ellenben ha akkor azt mondom hogy a korábbbi börtönévek alatt megbántam s pont emiatt nem tettem meg elösször akkor mi van?
4-es vagyok
Érdekes. De akkor is kizárt, hogy utána büntetlenül megölheti. Viszont ebben az esetben valami kártérítés járna a csávónak, mert elítélték gyilkosságért mikor nem is ölt meg senkit. Mondjuk azt nem tudom, hogy milyen könnyen ítélgetnek el gyilkosokat, mikor semmi bizonyíték csak vér. Meg hát a való életben az állítólagos hullának is járna büntetés mert 13 évig felszívódott, eltűnt mindenki elől.
"ez mindenkép ig yvan mert ha nem öltem meg akkor nem tudom megbánni hogy megöltem"
De itt most a szándékról van szó. Meg akartad ölni, de nem sikerült, nem azért mert nem akartad. Ülsz tizenvalahány évet, kijössz, 2 év múlva feltűnik a haverod, befejezed amit elkezdtél, kijön a körzeti megbízott és kezet ráz veled, hogy na ez a beszéd, az ember tartsa magát az elveihez. :D
Visszaesőként mennél vissza én mondom. :D
Csak amit előzőleg ültél az gyilkossági kísérlet miatt, most meg tényleges gyilkosságért.
Szerintem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!