Ezert mijen büntetes jár?
Szerintem ez a vandalizmus kategóriába esik.
Nem vagyok nagy szakértő, de szerintem ilyen esetben a szülőknek kell kifizetni pártízezer forintot. Általában nem szoktak ennek örülni..
Ha rajtakapnak, pénzbünti + fegyelmi tárgyalás, ha rendőrségi feljelentést is tesz a suli, akkor hatósági cirkusz... aminek a vége általában az, hogy a szülőnek belekerül néhány tízezrébe, míg az ügy lezárul + jól meghurcolják, hogy hol volt ő, miközben a gyereke kivetkőzött magából.
Mivel a gyerek (ha 14 év alatti) akkor nem büntethető, így elzárás kizárva.
Ha viszont már akár egy nappal elmúlt 14 éves, akkor alapból bűncselekmény, függetlenül az okozott kár mértékétől.
Egyébként graffitizés helyett inkább tanulj meg írni, mert így ha leírsz egy mondatat, már kiderül, milyen hülye vagy.
Az a gond, hogy aki használt már mobilt vagy táblagépet, az tudja, hogy milyen hibák tudnak ettől előfordulni.
"szrmbelevő" - teljes normális androidos hiba, elgépelés, mert az R és az E ott van egymás mellett
A j-ly problémát viszont nem tudod rákenni semmire:D
És ti vagytok a jövő generációja?
Legalább nem írtad volna ki a kérdést...
9-es vagyok.
Azt elfelejtettem írni, hogy szerintem büntetés képpen el kell olvasnod egy párszor a Magyar Helyesírás Szabályai című kötetet. Eléggé mókás lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!