Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Elkoltozhetek minden rendordeg...

Elkoltozhetek minden rendordegi ügy nelkul?

Figyelt kérdés
18eves leszek februar 22.-en es arra lennek kivancsi hogy elkoltozhetek-e a nelkul hogyha anyam ramhivja pl a rendoroket akkor nem vihetnek haza. Onnantol en szabadon elkoltozhetek? Itthon szornyu a helyzet ezt ha lehet nem fejtenem ki bovebben. Negativ kommenteket nem kerek. Elore koszonom a valaszokat.

2017. febr. 6. 17:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
csak ne nagyon vigyél el semmit mert ha mutti azt mondja a rendéberőreinek hogy loptál akkor lehet hogy a tek fog kopogtatni
2017. febr. 6. 18:56
 12/17 A kérdező kommentje:
Csak a sajat ruhaimat fogom vinni semmi mast.
2017. febr. 6. 19:50
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Ha 17 évesen és háromszázvalahány naposan ezt meg kell kérdezned, akkor sok esélyed nincs az életben maradásra...
2017. febr. 6. 21:22
 14/17 A kérdező kommentje:
Szerintem ez azert ilyen oldal hogy kerdezni lehessen. Es igazabol tudtam csak gondoltam rakerdezek. Szerintem semmi sertot nem irtam ki. Es az eletben maradas nem ettol fugg. Bar irtam hogy negativ komikat nem kerek.
2017. febr. 7. 17:18
 15/17 anonim ***** válasza:
88%
Én azt javaslom, ha betöltöd a 18-at, egy percig se várj. Ne halogasd, ne kösd határidőhöz, mert az csak a tett halála lesz, és sohasem lépsz. Addigra készíts elő mindent.
2017. febr. 7. 17:32
 16/17 anonim ***** válasza:

Én meg azt javaslom, hogy már most költözz el otthonról.

Mire anyád eltipeg a gyámhatóságra, azok kiadják a körözést, addigra vissza is vonathatják, mert már a magad ura lettél.

Amúgy sem csinálhatnak veled semmit, nem bűncselekmény amit teszel.

Anyád meg hiába mondaná, hogy elloptál valamit, a TEK ilyen dolgokkal nem foglalkoozik, az egy marha volt, aki ilyet állított. Az rendőrségi ügy lenne, de anyádnak kéne bebizonyítania azt, amit állít, mert ha nem tudja, hamis vád miatt őt állítanák bíróság elé.

Menj mielőbb, légy a magad ura, vigyázz magadra, használd az eszedet, nehogy bajba kerülj, én sok sikert kivánok Neked!

2017. febr. 13. 01:13
 17/17 anonim válasza:

egy ismerősöm története a következő volt:

Nagyon rosz sorsa volt, nem szerette a szüleit meg miegymás. amikor tovább tanult nézett egy budapesti iskolát kollégiummal. kb a szüleitől 150 km re lakok diákmunkát csinált magát tartotta el... ma 21 éves és boldog...

2017. febr. 13. 18:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!