Támogatnátok az cenzusos választójog bevezetését Magyarországon?
Figyelt kérdés
Értelmi alapon. Tehát akinél kicsit gond van az emeleten, de még papíron normális, illetve az, aki csak szimplán hülye nem szavazhatna. A gyakorlati megvalósítása egy másik kérdés, EU nem engedné, ezzel tisztában vagyok. Az érdekel, hogy az elvvel egyetértetek-e?2017. febr. 4. 23:35
21/23 anonim válasza:
Én bevezetném, IQ-teszt alapján. Aki nem éri el a meghatározott értéket, az nem szavazhat. Ezzel sok sötét bunkót ki lehetne szűrni, akiket egyébként meg lehetne venni 10 ezer forinttal.
22/23 anonim válasza:
Támogatnám, kombinálva pénz alapon: Ha valaki többet kap az államtól mint amit bead, az nem szavazhatna, így kizárva a nyugdíjasokat, segélyeseket akik úgy is arra szavaznak akik többet ígérnek nekik, és egyébként letojják a hosszútávú következményeket is minden döntésüknél.
Minimum nullszaldósnak kellene lenni a szavazati joghoz.
És emellett a szavazati joghoz minimum érettségi.
23/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem pontoztam le senkit, sőt, ellenkezőleg, mivel mindenki véleménye számít. Ezért is írtam ki a kérdést. Aki bekóstolt az pedig csak a saját szegénységi bizonyítványát állította ki ezzel, hogy nem tud elszakadni a matériumtól és elméletben gondolkodni.
2017. febr. 8. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!