Bajba kerülhetek, ha elhallgatom?
Nem ez a legjobb kategória a kérdésemnek, de ezt sokan olvassátok és mondjuk valamilyen szinten kapcsolódó is.
A lényeg, a tudomásomra jutott, hogy pár barátom megerőszakoltak egy lányt. Hosszú a történet, nem mennék bele, a lényeg, hogy nekem lehet abból bajom, ha elhallgatom a dolgot, esetleg megerősítem az alibijüket?
Lány vagyok, nyilván, meg amúgy sem helyeslem, amit csináltak, de hosszú, hogy miért kérték a hallgatásomat.
Ha csak hallottad ,de nem láttad,akkor buta a szitu,mert lehet nem is igaz és akkor bajba kerülsz
Ha meg láttad,akkor nem kamuzhatsz....mert pikk pakk lesittelnek,,,a nemi erőszakot nagyon komolyan veszik,főleg 18 év alattinál...
Beszélj valamelyik szülőddel erről..
Igen, bajba kerülhetsz. Ne haragudj, de hogy lehetsz ilyen csicska hogy az erőszaktevőket pártolod? Remélem megjön az eszed,mert te leszel a következő akit megb*sznak.
Az ilyesmiért a sitten is kinézik az embert. Aztán megverik,megerőszakolják (a nők is egymást kényszernyalatják,azt ott dagadt cigánytól prostin át minden van!).
Lehet, hogy a 6osnak fogalma sincs miért "csicskázik", de tudod mit, megerősítem benne, igazat adok neki!
A te drágalátos barátaid, akik megerőszakoltak egy lányt, büdös "csicskák", és börtönben van a helyük, nem pedig embereke közt!
Remélem a sitten kapnak pár seggbekukit, aztán azt is annyira élvezik, mint egy magatehetetlen lány gyalázását!
ui: te meg szintén a korábban fent említett kategóriába esel a szememben, mert olyan majmoknak segítenél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!