Dm baba bónusz program, bajba kerülhetek?
Ahogy 2#-es ìrja.
Semmilyen jogosultsàguk nincs egyébként az önkêntesen megadott adataidat ellenőrizni.
Az màs kérdés,hogy ennek semmi értelme amit csinàltok. Vigyél neki jelentkezési lapot.
Én pl úgy jàrtam, hogy egy dm- ben kinyomtattam a babacsomag kupont,de ott nem volt kb az 5. helyen tudtak adni. Kb egy hónap múlva megint néztem a dm- ben a gépen, hogy milyen kuponok vannak...oh...ingyen babacsomag deszupi, kinyomtattam elkértem erre kiderült hogy ugyan az a csomag amit àtvettem. Mondtam is a csajnak, hogy ezt màr megkaptam... Hàt az nem lehet, mert akkor törli a kupont a rendszer ha kinyomtatom... Akkor hagyjuk és eljöttem. Gazdagabb lettem kb megint egy cumival :-)
Szóval ennyire érdekli őket.
??? A barátnőd gyerekeit rögzíted a te kártyádhoz?? Minek?
Már nem azért,de leül a számítógép elé és ha tud írni-olvasni,akkor maga is megtudja tenni ezt!
Valami probléma van a barátnőddel,amiért nem tud magának egy regisztrációt csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!