Egy 17 éves, akinek minden okmánya megvan hozzá köthet telefonszolgáltatónál szerződést?
Figyelt kérdés
Most az okokat nem részletezném, vennék egy sim kártyát mobilszámmal és ugye szerződést kell kötni neten/telefonon/személyesen az adott szolgáltatóval erről, és ott kell lennie személyinek, és lakcímkártyának. Ha nekem mindenem meg van köthetek velük v nem (nem vagyok 18)?2017. jan. 24. 15:32
1/6 anonim válasza:
Nem, amíg nem nagykorú, addig nem köthet szerzödést, mert nem lenne érvényes.
3/6 A kérdező kommentje:
úgyértem, hogy pl vodafon-nál néztem online szerződéskötést és ott ez a nagyon biztonságos pipáld be h nagykorú vagy dolog van, a kérdés az, hogy ha bepipálom, van-e olyan okos a gép, hogy feltűnik neki a szül. dátumból, hogy nem vagyok v pont leszarja?
2017. jan. 24. 20:57
4/6 anonim válasza:
Ne bexeld, hogy nagykorú vagy, ha egyszer nem vagy az.
Semmi szükséged trükközésre, a vodafone és más szolgáltató is szerződni fog veled.
5/6 kovpet válasza:
De miért nem a szolgáltatótól kérdezed ezt meg?
Felhívod őket és megmondják.
Ha nem lehet kiskorúként szerződni, akkor úgysem fogsz tudni, mert nyilván ellenőrzik. Ha meg lehet, akkor nincs gond.
6/6 anonim válasza:
Köthetsz, de csak feltöltőkártyás sim kártyára.
Előfizetéses szerződéshez szülői hozzájárulás szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!