Hogy fogalmazzak mikor beszélek a vállalkozóval, aki nem fizetett ki, hogy megértse, ugyanakkor ne legyen fenyegetés?
Voltam egy vállalkozónál próbanapon.Abban egyeztünk meg,hogy ,ha nem vállalom a munkát,a próbanapra járó pénzt akkor is kifizeti.Ez nem történt meg,lassan 3 hete.
Amikor az irodájában voltunk,az egész beszélgetést rögzítettem(amiről ő még nem tud).Ezt hogy mondhatom meg neki úgy,hogy ne tűnjön fenyegetésnek,de megértse?
Ha megmondod neki, hogy jogi útra tereled, az nem fenyegetés.
Akkor lenne fenyegetés, ha egy verést, vagy bármi mást helyeznél kilátásba.
Valszeg azzal fog védekezni, hogy mivel nem tudott a felvételről, akkor az nem ér semmit.
Ez nem igaz, nálunk munkahelyen így bukott meg valaki.
Van újságíró ismerősöm.
Ha említeném neki,hogy megjelenhet az újságban,az már fenyegetés?
Azt tervezem,hogy hétfőn bemegyek hozzá az irodába,ha nem akarja ideadni a pénzt,lejátszom neki a hangfelvételt,(tájékoztatom,hogy jelenleg is készül egy)és megkérdezem tőle,hogy mi legyen a folytatás?Jogi úton menjek tovább,vagy megkapom a pénzem?
Így remélem nem fenyegetés?
Nagyon gyerekes vagy. Hány éves vagy, 18? :)
Először is egy vállalkozó elfoglalt embert, kisebb gondja is nagyobb annál hogy téged pisist az eszében tartson, nem hogy a szaros 5ezer forintos napi béredet. Mit vársz, hogy postán elküldje neked? Nem fizetett ki, az nem ugyanaz mint nem akar kifizetni. Kérted tőle?
Kedves,tanult 7-es válaszadó:igen kértem tőle,3-szor beszéltem vele emiatt,tudja a bankszámlaszámom,ezek után mégis mire gondoljak?
Nyilván te is 1 elfoglalt vállalkozó vagy,aki az emberek átverése miatt nem ér rá utalni.
Ő kérte a bankszámlaszámom,hogy majd arra utalja.
Egyébként voltam ma nála,és ideadta.A hangfelvételt se kellett említenem.(ezen nagyon meg is lepődtem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!