Bíróságra viheti az ügyet? Perelhet? A trágár szavakat ki kellett csillagoznom.
Vannak előzményei a beszélgetésnek, súlyosak az ő részéről..
A beszélgetés:
ÉN: Nyugi, azért annyira nem süllyedek le, h a lányodnak elmondjam később, én őt szeretem, am sem tehet róla, hogy hazug r*b*nc az anyja, aki azzal akivel d*gott és megcsalta Zsoltit, úgy bánik, hogy minél jobban összetörje.
És ki tudja hányszor volt már Krisztiánnal is közben és még hányszor hazudtál nekem, meg hányszor hazudtad, hogy szeretsz. Mindez ellenére holnap normális emberként foglak kezelni minden negatív tetted ellenére tisztelettel leszek feléd. És utána hagyni foglak kettesben titeket örökre.
Ez után vita arról h mit hazudott, hogy elmentettem róla dolgokat amiket nekem írt ő le(tehát le printeltem amit nekem írt le) a részemről semmi rossz szó továbbiakban.
Aztán ő a végén:
Mondok én neked valamit. Személyi jogok megsértése, rágalmazás becsület sértés..... na ezek után p*ttogj... és én helyem nélkül mentettél el személyes jellegű dolgokat jól vigyázz mit teszel...
Nagyon figyelj oda mit csinálsz mert ha nem állítod le magad bíróság elé viszem az ügyet és olyan pert akasztok a nyakadba hogy az unokáid is a kártérítést fogják nyögni. olvass utána hány ponton hibáztál és döntsd el szeretnéd e letölteni a büntetést vagy inkább fizetni szeretnél. Ha nem tetszik semmi gond találkozunk a legfelsőbb bíróságon. Szép napot
Ez lenen a dolog. Megköszönném az értékes válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!