Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért olyan nagy bűn a petárdá...

Miért olyan nagy bűn a petárdázás?

Figyelt kérdés

Nem tudom felfogni, hogy sokan miért támadják ennyire erőszakosan és gyűlölködően a petárdázókat.

Most pl egy Tibi atyás 'ne petárdázz, félnek a kutyák'-os poszt alatt van egy rakat ehhez hasonló komment: "Petardazzatok csak. Miutan meggyujtottad erosen zard okolbe a kezed a petardaval egyutt es vard a horror effektet amit a random lerobbano kez okozott. Ha nem robbant le probalkozz ujra ket petardaval"

Nem értem, miért jó ez?

Oké, félnek a kutyák, de a LEGÁLIS tűzijátéktól nem? Vagy egy kutya hang alapján tudja, hogy 'hú, ez nem petárda, csak egy 30 mm-es 19 lövéses telep, ettől nem kell félnem'?

Nyilván, illegális a dolog és veszélyes is, de érzésem szerint nem úgy kell kezelni a dolgot, hogy másnak a halálát kívánjuk (ilyen kommentek/válaszok vannak ezen az oldalon IS).

A legális tűzijáték is veszélyes, mert tudjátok petárdákat és a legális tűzijátékokat is gyárt ugyanaz a cég, mivel külföldön rengeteg helyen legális a petárda is. Tehát nem egy maszek droglaborban készíti a petárdákat Jesse Pinkman..

Esküszöm ez rosszabb, mint mikor valaki alkoholista, de senki nem szól rá semmit, viszont, ha valaki egyetlenegyszer elszív egy spanglit, az már egy drogos, akiből soha nem lesz senki.

2016. dec. 29. 19:48
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
64%

Hallottátok,hogy egy 6 éves kisfiú kezében robbant petárda ?

Gondolom a szülők is jó mókának tartották..A gyerek meg

nőhet fel nyomorrékként.. De nem ez volt az egyetlen ilyen eset, számtalanszor sérült már meg ártatlan fél más baromsága miatt..

Én nagyon örülök,hogy betilották, de az a baj,hogy így is hozzá lehet jutni és nem is igazán büntetik..

Pont hajnalban volt,hogy eldobtak mellettünk egyet egy sétáló utcán és rendőrök is voltak ott, de semmit nem csináltak,pedig látszott melyik társaság dobta el.

Nem is büntetik szerintem őket..

2017. jan. 1. 17:35
 32/37 anonim ***** válasza:
43%
Mert ezt a felvágó, menőző, suttyó, prolik és annak söpredék hülye gyerekei tartják menőnek. Szerencsétlen kutyáim mindig félnek és reszketnek, emiatt a gyökerek miatt. És a kutya az egy dolog, ezek a suttyók jó bulinak tartják hogy másra petárdáznak, amivel mások tesi épségét veszélyeztetik. szilveszterkor nem akarok megsérülni, mert egy degenerált idiótának ez a fétise.
2017. jan. 1. 18:43
 33/37 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem nagyon jó hangulatot tud csinálni, ha tapasztalt emberek csinálják. Érzék kell hozzá, nálatok valószínűleg a petárdázók voltak balf.szok.
2017. jan. 1. 19:41
 34/37 vyrob ***** válasza:
20%
Annyi okos ember van itt mint az állat a petárdát azért tiltották be jogosan mert veszélyes? Aha a nagy büdös francokat KANÓCOS VAN FORGALOMBAN DÖRZSÖLŐS TILOS MIKOR ÉRTITEK VÉGRE MEG? Egy Kanócos petárda nem tud balesetet okozni ha betartod az előirásokat!
2017. jan. 1. 21:15
 35/37 anonim ***** válasza:
Az alapján ítéltek el valakit mert szeret egy szokást??
2023. jan. 13. 17:37
 36/37 anonim ***** válasza:

Miért szerintetek én amikor 12/14 voltam AKKOR IS RÉSZEG VOLTAM?????Vagy mi?

Szerintetek aki tűzijátékozik az csak részeg suttyó nyomorék lehet???

Mert ti ezt mondjátok és aki ezt mondja nincs túl magasan az iq szintje.Sőt jobban fogalmazva egy idióta semmirekellő oxigénfogyasztó hülye szarházi gyökér aki csak a szart képes látni mindenben /1 es/2es és még sorolhatnám

2023. jan. 13. 17:39
 37/37 anonim ***** válasza:

OLVASD VÉGIG AZ EGÉSZET ÉS UTÁNA PONTOZZ KÉRLEK!!!!!!!!!!

Ja és elterjedt tévhit, hogy a petárda veszélyes mert a régi az még talán de a mai kanócosssal esélyed sincs megsérülni még ha értelmi szellemi fogyatékos vagy a szervezetedben 110 százalék alkohollal.Csak a naggyobbak a veszélyesek de azoknak tényleg nagy a gyújtójuk vagy késleltetve vannak vagy mindkettő (:

2023. jan. 13. 17:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!