Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit lehet tenni ebben a...

Mit lehet tenni ebben a helyzetben? Kölcsön adtam, de papír nincs róla, csak csetes levelezés.

Figyelt kérdés
Cseten minden beszélgetés megvan, de azt hallottam azzal nem érek semmit.

2016. dec. 22. 20:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ha azt mondod hogy ellopta az hazugság, még te fogsz még jobban rá..szni.

Abban reménykedhetsz hogy lesz az illetőben annyi hogy visszaadja, de a jogtól ne várj segítséget ha te sem tartottad be.

Remélem nem nagy összeg, de ez tényleg tanulópénz. Az emberek nagy része belecsúszik ebbe. Odaadja jóhiszeműen - hiszen haver, barát, testvér, úgyis odaadja. Aztán mégse.. Többet nem fogsz így pénzt adni az tuti.

2016. dec. 22. 23:37
 12/19 A kérdező kommentje:
Perköltségre nem akarok már költeni, elég nagy pénzkiadás volt ez nekem. Tanulópénz az biztos.
2016. dec. 22. 23:42
 13/19 anonim ***** válasza:
Mekkora volt az összeg? Ha milliós nagyságú ( de gondolom nem ) talán foglalkozik vele a rendőrség. Néhány tízezer-százezer forintért felveszik a jegyzőkönyvet, aztán pár hónap múlva küldik a papírt, hogy nem járt eredménnyel a nyomozás, lezárják azt ( tapasztalat ). Azaz, mint már írták: tanuló pénz.
2016. dec. 22. 23:48
 14/19 anonim ***** válasza:
44%

Erre így rá lehet húzni, hogy csalás bűncselekmény.

Menj be a Rendőrségre és tedd meg a feljelentést, az itteni balfarkakkal meg ne foglalkozz, hülyék, mint a segg.

2016. dec. 23. 06:09
 15/19 anonim ***** válasza:
Utolsó: rá lehet húzni hogy csalás, de szerinted mennyit foglalkozik vele a rendőrség? Ha nincs ismerősöd, nem vagy neves vagy nem milliókról van szó, semennyit. Mint mondtam, tapasztalat.
2016. dec. 23. 10:09
 16/19 A kérdező kommentje:
600 ezer Ft-ról van szó.
2016. dec. 23. 10:18
 17/19 anonim ***** válasza:
Fizetési meghagyás
2016. dec. 23. 11:05
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem tanuval se érne el semmit.Az még nem bizonyíték és könnyen meglehet hogy a tanu hazudik

2016. dec. 23. 11:27
 19/19 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne egy netes beszélgetés bizonyíték? Szabad bizonyítás van, bármi lehet bizonyíték.

Fizetési meghagyás, feljelentés, pótmagánvád.

2016. dec. 25. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!