Papír alapú levelezés külföldiekkel. Hogyan?
:) :) :)
néhány éve el sem hittem volna, hogy valakinek ilyen problémája lehet. (nem bántani akarlak- egyszerű ténymegállapítás)
szóval:
bármennyire is meglepő, még létezik posta, ahol a postásnénik átveszik a levelet, azt a levelet azután vonatra rakják, majd a célállomáson egy másik postahivatalban fogja egy kézbesítő és elballag vele a megadott címre :)
persze, hogy létezik még a papír alapú levelezés. ha tudod a címet, akkor azt felírod a borítékra, bélyeget teszel rá - ha nem tudod, hogy milyen értékű kell, a postán szívesen megmondják-, aztán ezt a levelet feladod - és már várhatod is izgatottan a postást, hogy mikor hozza a választ.
hoppá... ezt tényleg nagyon félreértettem :)
elnézésed kérem - annak örülök, hogy a humoros oldaláról fogtad fel a dolgot :)
a kérdésre: halvány gőzöm sincs, hogy létezik- e még ilyen szolgáltatás, de nem tartom valószínűnek.
Szia.
Ma is léteznek még levelezőpartner-kereső (web)oldalak, amelyeken regisztrálsz, írsz magadról pár sort, aztán várod, hogy valaki felvegye veled a kapcsolatot, vagy te veszed fel azt másokkal. Ha szimpatikus az illető, akkor címet cserélhettek, és minden megy a maga útján. Gyakorlatilag ugyanúgy működnek, mint egy társkereső, csak itt nem szerelmi ill. szexpartnert keresnek az emberek, hanem levelezőpartnert.
Nem tudom, milyen nyelven szeretnél levelezni (franciálul?), de azt ajánlom, az adott nyelven keress rá olyan szavakra, mint a "levelezőtárs", "levelezés", "levelezőtárs keresése" és hasonlók. Biztosan találsz majd olyan oldalt, ami direkt erre a célra jött létre. Aztán már csak annyi a dolgod, hogy a "magamról" részbe beleírd azt is, hogy téged csak a postai úton való levelezés érdekel.
Ha tudsz angolul, akkor ajánlom, hogy az angol oldalak közt nézz szét először. Ezekből ugyanis biztos többet találsz, a felhasználók viszont a világ különböző részeiről regisztráltak, tehát nem angol anyanyelvűvel illetve nem angolul levelezőkkel is sokkal találkozhatsz ezeket az oldalakon.
A google-be ezt ird be:
penpals
Itt rengeteg levelezotarsat talalsz. En is levelezek (papiron!) tobb kulfoldivel.
Ha jól láttam nem csak szerelmes téma megy :)
Keress és találj társat a FriendFinder hálózatában! Több millió barátot, levelezőtársat, partnert kereső tag a világ minden országából. Nem csak angolul, más nyelveken is leht kommunikálni a tagokkal. stb ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!