Van egyetalán Ausztriának menekültügyi hivatala, vagy mindenki mehet amerre lát?!
Én már 1 hónapja keresem, ok, itt államtitok, fölhívtam a Federal Ministry for Europe, Integration and Foreign Affairs-t mert ez a legvalószínűbb hogy az mert itt úgysem árulják el, az előfiz. nem kapcsolható, ha 0043 al ha +43 al hívom, ha emailezném őket akkor azt írja
"Your request was denied by our firewall
This means that your web browser sends data via cookies or GET/POST to the server which is considered as malicious.
Please delete your web browser cookies and temporary internet files and try again.
If you believe, that this behaviour is a server error, we ask you to send the client informations below via email to internetloesungen@world-direct.at, so that we can optimize the service."
Érdekes MINDEN másik oldalon jó, tőlük se tudom megkérdezni, hétközben hívtam, hétvégén, mindenhogy próbáltam kombinálva a számot, ausztriában csak nincsenek balkáni állapotok vagy vannak??!
Az osztrákok közösségi oldalakon is államtitkolják a menekültügyi hivatal nevét, eléggé idegesít már. A google-t több mint 15× próbáltam, minden infót amit tudni akarok megad de ezt az 1-et nem, aki migráns az hogyan megy ki Ausztriába és hogyan találja meg a megfelelő hivatalt, hogyan jelentkezik be???
Ahmed is tud németül.
De hogyan érjem el őket akkor?
Ha szeretnél bármikor elmehetsz dolgozni Ausztriába vagy akármelyik másik EU-s államba. (Nyilván ez nyelvtudás nélkül nem lesz könnyű.) Ehhez nincs szükséged menekültstátuszra... Ezért nem fogod megkapni.
Ha pedig odamész, hogy te egy szír menekült vagy kb a 3 kérdésnél le fogsz bukni, mint ahogy rengeteg migráns, aki menekültnek adta ki magát. Olyan dolgokra, ami pl a lakhelyedre és az annak a környékén történt eseményekre stb. vonatkozik. Visszatoloncolni nem fognak, maximum, ha tényleg eldobod a papírjaidat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!