Hol lehet feljelenteni a ház előtt üldögélő, hangoskodó, ebédelő öregasszonyokat?
A házatok előtt öregasszonyok ülnek, akik hangoskodnak és EBÉDELNEK? Jól értem?
Mert akkor gondolom max. 1 óra hosszat tarthat, annál tovább csak nem ebédelnek. Amúgy én sose láttam utcán ebédelő öregasszonyokat de mindegy.
itt a gyakorin!
az ügyintézés ugyanolyan, mint bármely hivatalban
Én sem értem egészen.
Hogy merészelnek idős nők közterületen ülni, beszélni s még enni is? :D
De végülis, vannak ilyen emberek. Egyszer beszóltak nekem, mert este fél 8-kor Mozartot játszottam a pianínón (tudni kell róla, hogy ha kalapáccsal rávertem volna, akkor se jött volna ki hangos hang, s már sok éve tanultam, nem volt ronda). S hogy attól nem tudtak olvasni...
De bedühítettem embereket azzal is, hogy az utcán bakancsban mentem vagy mosolyogtam.
De nem is értem...hogy lehetsz (nyilván) fiatalon ennyire megkeseredett, hogy pár öreglányt azért akarsz feljelenteni, mert a ház előtt esznek meg nevetgèlnek? Gondolom jó kedvük van ès nem fiatal pasik után füttyögnek meg kiabálnak.
Kibírod azt az 1-2 órát amíg a mínusz 10 fokban a padon megeszik a babfőzeléket, aztán tovább mennek. Gondolom nem dolgozol, szóval kibírod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!