Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mikor lesz Magyar-on legális...

Mikor lesz Magyar-on legális a Cannabis?

Figyelt kérdés
Már lassan 2017 van és még mindig illegális.Már csomó orvosi kutatás alátámasztja,hogy milyen jótékony hatásai vannak,ami pl az alkoholról és dohánytermékeről nem mondható el.Talán pont ezért nem legalizálnák mert "egészséges"és a gyogyszer ipar becsödölne?Ha új elnök választás lesz ő fogja legalizálni?Vannak mostanában erről hírek?Legalább 2 tövet meglehetne engedni saját célra termeszteni,vagy az orvosi cannabist engedélyezni.

2016. dec. 3. 21:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:

Idióta beszűkült látókörű drogos. Filozófia, meg az igazság látása, meg a cannabis gyógyítja a rákot. Komolyan mondom a bicska kinyílik a zsebemben tőled.

Nem szégyenled magad? Mire alapozod az állításaidat?

Emberek halnak meg nap mint nap kínok kínjai között, és Te azt állítod, hogy néhány spangli segítene rajtuk?

Semmibe veszed, ledeklarálod a modern orvostudományt, mert Te aztán igazán tudod a tutit.

Tudod Te mennyit tanul egy orvos, gyógyszerész, rák kutató? Elárulom neked! Egész életét tanulással, és a betegségek gyógyításával töltik. Hogy merészelsz olyat állítani, hogy ezek az elhivatott emberek pénzért eltitkolják a gyógymódot??

Láttál te már olyan orvosokat, akik nap mint nap két-három éves gyermekeket engednek "el"?

Én láttam őket, és egy percet sem kérnék egyetlen napjukból sem. Hidd el ha azzal segíteni tudnának, ingyen dolgoznának. Én a saját szememmel láttam, amint egy fiatal doktornő letérdelt a kórház lépcsőházában, és az Istenhez fohászkodott, hogy mentsen meg egy két éves kislányt, mert ő már tehetetlen volt a rákkal szemben. Komolyan mondom, a magadfajta ökrökröket mutogatni kellene a cirkuszban!

2016. dec. 4. 17:24
 52/72 A kérdező kommentje:
Hehe akkor menny és kemózd szét az agyad,rádférne kedves utolsó.Az egész politika egy maffia és ha legalizálnák csődbe menne ;) nyisd ki szépen a szemed vagyd sz*pd le a média faszát.
2016. dec. 4. 17:51
 53/72 A kérdező kommentje:
Meg még én vagyok a szűklátó körü az úgy oké...Szerinted az orvosok nem tudják hogy a marihuána gyógyít nagyon sok betegséget?Csak te vagy ekkora thai p**szt és butus.De majd talán egyszer megjön az eszed ;)
2016. dec. 4. 17:53
 54/72 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg egy csodaszer lenne, mint ahogy hangoztatod, azokban az országokban, ahol legalizálták, nagy mértékben javulnának az egészségügyi statisztikák. Márpedig ilyen nem következett be.

Értem én, hogy szereted szívni, de azért nem kéne túlmisztifikálni a dolgokat.

2016. dec. 4. 18:00
 55/72 anonim ***** válasza:
te milyen betegsegre szivod?
2016. dec. 4. 18:00
 56/72 A kérdező kommentje:
Én nem füvezek,3-4x füveztem életembe.
2016. dec. 4. 18:07
 57/72 A kérdező kommentje:
De ha legális lenne akkor is csak ésszel csinálnám.
2016. dec. 4. 18:16
 58/72 anonim ***** válasza:

Ilyen tragar privatok utan kotve hiszem hogy barmit is esszel tudnal csinalni.

Nem fuvezel... Akkor mit erdekel hogy legalis lesz-e? Alig varod hogy nyugodt szivvel betephess mi?

2016. dec. 4. 19:15
 59/72 anonim ***** válasza:

'Az egész politika egy maffia és ha legalizálnák csődbe menne ;) nyisd ki szépen a szemed vagyd sz*pd le a média faszát.'

Ha rajtad múlna, tuti legalizálnád :D Sőt, el is törölnéd a kemoterápiát, helyébe pedig a füvet tennéd be.

2016. dec. 4. 19:17
 60/72 anonim ***** válasza:

'Ilyen tragar privatok utan kotve hiszem hogy barmit is esszel tudnal csinalni.'

Zöld ufó küldte? Mert akkor biztos nem a kérdezőtől kaptad.

2016. dec. 4. 19:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!