Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mikor lesz Magyar-on legális...

Mikor lesz Magyar-on legális a Cannabis?

Figyelt kérdés
Már lassan 2017 van és még mindig illegális.Már csomó orvosi kutatás alátámasztja,hogy milyen jótékony hatásai vannak,ami pl az alkoholról és dohánytermékeről nem mondható el.Talán pont ezért nem legalizálnák mert "egészséges"és a gyogyszer ipar becsödölne?Ha új elnök választás lesz ő fogja legalizálni?Vannak mostanában erről hírek?Legalább 2 tövet meglehetne engedni saját célra termeszteni,vagy az orvosi cannabist engedélyezni.

2016. dec. 3. 21:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
21%
#31 Persze,mert gyógyszert szedni,meg kemoterápiázni tényleg marhára egészséges:D
2016. dec. 4. 00:48
 32/72 anonim ***** válasza:
81%
Leginkább megelőzni kell a bajt. És előre szólok, nem vagyok egy nagy gyógyszer-szedő :D
2016. dec. 4. 00:53
 33/72 anonim ***** válasza:
21%

'Persze,mert gyógyszert szedni,meg kemoterápiázni tényleg marhára egészséges'

Erre rákontrázhatnék, hogy tudatmódosító szert nyomni aztán marhára az egészséged szolgálja. De úgyis azzal válaszolsz majd, hej de merev konzervatív vagyok XD

2016. dec. 4. 00:57
 34/72 anonim ***** válasza:
75%
A kemoterápia egy orvosi eljárás idióták, a fű max a rákot gyógyítja a ti észjárástok szerint, de nem a kemoterápiát. Üzenetben is megtalált egy idióta, gondoltam letisztázom már :D
2016. dec. 4. 01:01
 35/72 A kérdező kommentje:
Nem csak rákot gyógyít nagyon sok mindent:pl(skizofrénia,depresszió,epilepszia,asztma,zöldhályog)illetve segít más szemszögböl látni a világot,értem ezalatt:látni az igazat,filozofálni is nagyon sokat segít+erőszakot enyhít vagyis nyugtat és fájdalmakat csillapit
2016. dec. 4. 01:31
 36/72 anonim ***** válasza:
21%

'segít más szemszögböl látni a világot,értem ezalatt:látni az igazat,filozofálni is nagyon sokat segít'

Ha bódult állapotban vagy, ez nem is kérdéses XD

De akkor a filozófusok miért nem cannabist tolnak?

2016. dec. 4. 01:47
 37/72 anonim ***** válasza:
33%

Titeket is megtalált a zöld ufó nevű idióta? Gondolom ő a 9%-os füvesember...

"Leszarom a mainstream orvoslást,meg a gyógyszereket.Mert a gyógyszer szedése tönkreteszi testet,lelket.

Aki beteg annak nem szaros gyógyszerekre van szüksége,hanem alternatív megoldásokra."

Remélem akkor is ilyen kemény legény leszel, ha baleset ér és üvöltesz a fájdalomtól. Ugye akkor nem fogsz fájdalomcsillapítóért könyörögni, hiszen az szaros gyógyszer és tönkreteszi a lelkedet?

Komolyan mondom, az összes tudománytagadót eltiltanám a tudomány vívmányaitól, aztán oldják meg a sámánjaikkal.

2016. dec. 4. 01:49
 38/72 anonim ***** válasza:
36%

"A Queenslandi Egyetem kutatói még évekkel ezelőtt kapcsolatot találtak a marihuánafogyasztás és a pszichózis (pl. szkizofrénia) között."

Én meg kapcsolatot tálaltam közted és az agykárosodás közt.

2016. dec. 4. 02:51
 39/72 anonim ***** válasza:
40%

"Akik szívnak füvet,sokkal egészségesebbek,mint akik soha."

Ez már így, ebben a formában való igaz.

2016. dec. 4. 02:54
 40/72 anonim ***** válasza:
30%
Én mondjuk már rég felkötöttem volna az összes orvost mert azok csak pénzcsalók.
2016. dec. 4. 02:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!