Mikor lesz Magyar-on legális a Cannabis?
'Persze,mert gyógyszert szedni,meg kemoterápiázni tényleg marhára egészséges'
Erre rákontrázhatnék, hogy tudatmódosító szert nyomni aztán marhára az egészséged szolgálja. De úgyis azzal válaszolsz majd, hej de merev konzervatív vagyok XD
'segít más szemszögböl látni a világot,értem ezalatt:látni az igazat,filozofálni is nagyon sokat segít'
Ha bódult állapotban vagy, ez nem is kérdéses XD
De akkor a filozófusok miért nem cannabist tolnak?
Titeket is megtalált a zöld ufó nevű idióta? Gondolom ő a 9%-os füvesember...
"Leszarom a mainstream orvoslást,meg a gyógyszereket.Mert a gyógyszer szedése tönkreteszi testet,lelket.
Aki beteg annak nem szaros gyógyszerekre van szüksége,hanem alternatív megoldásokra."
Remélem akkor is ilyen kemény legény leszel, ha baleset ér és üvöltesz a fájdalomtól. Ugye akkor nem fogsz fájdalomcsillapítóért könyörögni, hiszen az szaros gyógyszer és tönkreteszi a lelkedet?
Komolyan mondom, az összes tudománytagadót eltiltanám a tudomány vívmányaitól, aztán oldják meg a sámánjaikkal.
"A Queenslandi Egyetem kutatói még évekkel ezelőtt kapcsolatot találtak a marihuánafogyasztás és a pszichózis (pl. szkizofrénia) között."
Én meg kapcsolatot tálaltam közted és az agykárosodás közt.
"Akik szívnak füvet,sokkal egészségesebbek,mint akik soha."
Ez már így, ebben a formában való igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!