Mikor lesz Magyar-on legális a Cannabis?
Kedves #9.Hidd el hogy egy gyönyörű rendszert lehetne kialakítani és máris,csak "normális" emberek kezébe jutna.
Csak hosszú távon vannak káros hatásai az agyra.Egyébként is az alkoholtól sokkal hamarabb és durvábban roncsolja az agyat és kb mindent.Míg a fű ezzel szemben ahogy mondtad gyógynüvény ill.nem csak elszívni lehet hanem süteményt csinálni belőle,most komolyan így annyi a káros hatása mint az oregánónak azaz semmi,sőt még egészséges is ;) [link]
A Queenslandi Egyetem kutatói még évekkel ezelőtt kapcsolatot találtak a marihuánafogyasztás és a pszichózis (pl. szkizofrénia) között. Hosszabb távon fogyasztva motiválatlanságot, koncentrációs zavarokat is okoz.
Szóval annyira nem egészséges.
'Akik szívnak füvet,sokkal egészségesebbek,mint akik soha.És ebbe ne kössön bele senki!'
Mégsem tudok arról, az egészséges életmódra törekvők egyik füvet szívják a másik után :P
A Cannabisnak valóban vannak pozitív gyógyászati hatásai. Az USA-ban vannak államok, ahol receptre, az arra kijelölt patikában lehet kapni.
Viszont a gyógyhatás nem a THC miatt van, ezért gőzerővel dolgoznak olyan Cannabisok kitenyésztésén, amelyiknek a gyógyhatása megmarad, de nincs számottevő THC tartalmuk.
Tudom, nem ez volt a kérdés, de annyi sok okosságot írtak előttem ezzel kapcsolatban, hogy nem árt, ha az okosságok mellett a valóságot is megismerik, akiket esetleg érdekel. :)
Remelhetoleg meg sokaig tiltva marad.
Ahany fuvest lattam mind szulok szegyene kategoria volt. Es nem, az alkoholt sem dicserem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!