Ez a drogteszt most pozitív vagy negatív vagy mi?
Figyelt kérdés
Képet mindjárt rakom.2016. nov. 11. 13:17
21/33 anonim válasza:
Ha használtál thct pozítiv, ha nem, akkor negatív. Ugye milyen egyszerű?
22/33 anonim válasza:
17 napig kimutatható a szervezetedben...
23/33 A kérdező kommentje:
tudom hogy használtam de anyám nem tudja,ezért kérdezem hogy pozitív vagy negatív
2016. nov. 11. 15:52
25/33 anonim válasza:
Benzora egyértelműen pozitív ,mert az még benned van,még a hatása alatt állsz,ezért nem lett ott semmi csík.Thcra megintcsak egyértelműen pozitív ,főleg ha a többi csíkhoz képest nézzük,azt az alig látható csíkot..Thc hatása alatt már nem állsz,mert ugye azt mondtad ,hogy 2 napja szívtál ,elkezdett bomlani,kezdi elérni azt az alsó határt amit ez a teszt még kimutat a vizeletbe.Viszont még sokáig kimutatható lesz,nem pont ilyen otthoni teszttel ,de pl.laborba tutira.
26/33 A kérdező kommentje:
Mindegy ha esetleg anyám is kiírná a kérdést,(mert ő nem tudja,hogy én kiírtam) és valaki látja közületek,akkor légyszi írjátok már neki ,hogy benzon kívül tök negatív a teszt.Köszcsi.Tényleg köszi.
2016. nov. 11. 19:02
28/33 anonim válasza:
Komolyan nehéz néha eldönteni, hogy valaki trollkodik vagy tényleg ennyire szétdrogozta az agyát.
29/33 A kérdező kommentje:
ja ma jó volt a cucc,de most akkor még mindig nem tudom ,hogy az a kiba**ott thc pozitív vagy negatív?Nincs itt vmi orvos vagy rendőr ?az tuti tudja a választ,mert a hétköznapi emberek ezek szerint nem.
2016. nov. 11. 20:39
30/33 A kérdező kommentje:
Mert ha csak akkor mutatja pozitívnak a teszt a thct ha be vagyok állva ,akkor nem mutathatta ki mivel amikor csináltam a tesztet nem vtam beállva csak frontin volt bennem az meg egyértelműen pozitív lett,a thcnél viszont van egy halvány félcsík agy nemistudom micsudi az ,meert teteje nincs csak alja van,mármint ott látszik vmi ,mint vmi félvonal vagy félegyenes.Egyébként azt írja a papír,hogy 50ng/ml vizeletben mutatja ki.De ez nekem kinai.
2016. nov. 11. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!