Bűncselekmény-e szolgáltatónál ügyfélszolgálaton hangfelvételt készíteni?
Ki kell adniuk.
Másrészt hogy ne vehetnéd fel?
Én mindig, minden ilyet rögzítek, aztán lehet, hogy szabályellenes, de bizonyíték.
Másrészt mit csinálnak?
Leültetnek?:D
A kutyát nem fogja érdekelni, én is kaptam már meg, hogy de hát ez bla bla bla.
Megmondtam a magamét, hogy pont leszarom, jelentsen fel, majd meglátjuk mi lesz belőle.
Nyugi, nem fog ilyen hülyeségek miatt senki bíróságra járkálni, ha tudja, hogy van vaj a füle mögött.
Főleg, hogy ezzel a bíróságon is csak lejáratja magát.
"még a bíróságon sem használható fel!"
Ez pedig hazugság.
"A bírósági gyakorlat is amellett foglal állást, hogy az ilyen hangfelvétel a peres eljárásban felhasználható, annak ellenére, hogy az engedély nélküli felvételkészítés személyiségi jogsértést valósít meg. A gyakorlat ezt azzal indokolja, hogy bár mindenkinek joga van a személyes jogok védelmére, azonban e jogát senki sem alkalmazhatja visszaélésszerűen. Márpedig, ha az illető azért hivatkozik a hangfelvétel kapcsán a személyiségi jogainak megsértésére, hogy ezzel a tényállás felderítését akadályozza, esetleg saját hamis állítását leplezze, akkor nem járhat sikerrel. Így nem hivatkozhat erre például az olyan adós, aki a hangfelvételen elismeri, hogy kölcsönt kapott másik féltől, aminek visszafizetését ígéri, és a kölcsön tényének bizonyítására ez a felvétel szolgálna."
Ennyit erről, fel lehet használni:)
ez melyik BH ? egyébként meg így van persze, mér hogyne lehetne felhasználni, főleg ha az az igazság kiderülését szolgálja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!