Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért nem iktatják törvénybe,...

Miért nem iktatják törvénybe, hogy ha megszületik egy baba azt azonnal regisztráják a Facebookra?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy ha megszületik egy csecsemő, akkor ne csak anyakönyvi kivonatot kapjon, hanem azonnal regisztráljanak neki egy Facebook profilt. Ezt miért terjesztik az országgyűlés elé?

2016. nov. 1. 21:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Figyi, nem gondolod, hogy ez viccnek is rossz? :)
2016. nov. 1. 22:35
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Sőt, egy túlvilági faszbuk is kellene még mert másképpen nem is létezik, hogy az adott illető meghalt! :D
2016. nov. 1. 22:55
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem jelenteni kell, hanem nem kéne hülyeségeket kérdezni. A kormánynak és az országgyűlésnek lennének fontosabb dolgaik is, mint az újszülöttek fészbuk regisztrációjának a törvénybe iktatása. Szerintem nem csak én látom így.
2016. nov. 2. 07:36
 14/17 anonim ***** válasza:
Jajj gyerekek, annyira béna troll, ti meg itt lovagoltok rajta :D
2016. nov. 2. 09:18
 15/17 anonim ***** válasza:

szegény szerencsétlen lombikzombik, akik azt hiszik, a facebookon túl nincs élet.

Nem kell IQ-hoz kötni semmit. Mindössze nem kell törődni vele, időt szakítani rá. Ő is élheti a kis életét. Amíg nem káros a többire. Akkor sem szüntetjük meg, csak a kártevést akadályozzuk. Fantázia kérdése.

2016. nov. 2. 11:45
 16/17 anonim ***** válasza:

Értem a viccet, de vegyük egy komolyan a példa kedvéért. Én már hallottam olyat, hogy állítólag egy állásra pályázót elutasítottak, mert nem volt rajta a Facebook - on. Biztos rejteget valamit, titkolja a múltját stb. - gondolhatták.

Jómagam, ha ilyet kötelezővé tennének - mint minden hasonló esetben - már dafke nem regisztrálnám a gyerekem, én magam sem vagyok fent. Ami kötelező azt én direkt nem csinálom - már ha egy mód van rá.

2016. nov. 2. 13:20
 17/17 anonim ***** válasza:
Volt, hogy valakit azért utasítottak el egy állasinterjún, mert fent volt a fészbukon.
2016. nov. 2. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!