Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az a kérdésem hogy hogyan...

Prototype18 kérdése:

Az a kérdésem hogy hogyan tudom az Invitel zrt fel jelenteni vagy valamit csinálni mert a szerződésbe foglalt internet szolgáltatásnak még 70% se biztosítják?

Figyelt kérdés
Úgy mond szerződés megszegése miatt tudok valamit tenni? Nem vagyok annyira jártas benne ezért érdeklődöm hogy valaki itt tudna valamit mondani ezzel kapcsolatban?
2016. okt. 28. 18:05
 1/3 anonim ***** válasza:

szólsz nekik, kijönnek, megmérik, ha igazad van, akkor szerződést bonthatsz. Egyébként általában van egy maximális és egy garantált, utóbbi elég minimális szokott lenni, pont ilyen esetekre.

Milyen neted papíron és milyen a gyakorlatban?

( [link] itt le tudod mérni.

2016. okt. 28. 19:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha és amennyiben a garantált minimum sebességet sem éri el a neted sebessége, és ezt hiteles méréssel igazolni tudod, akkor vagy szerződést bontasz, vagy követelheted, hogy szállítsák le a díjat hibás teljesítés miatt. Amennyiben ezt a szolgáltató nemismeri el, pert tudsz indítani. Ugyanakkor gondold végig megéri-e a per, mert az idő, pénz stb. Előtte érdemes lehet egy kört futni a lakhelyed szerinti békéltető testületnél.
2016. okt. 28. 19:29
 3/3 A kérdező kommentje:

Papíron 8mb abból a garantált 70% ami 5,6mb hogy pontosak legyünk elég sűrűn mérem nagyon sokszor jeleztem már hogy probléma van vele illetve hogy még a 70% sem éri el, most perpillanat Le:1,79mb/s Fel:940kb/s

Köszönöm a válaszokat!

2016. okt. 28. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!