Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha töröltem a gmail fiókomat,...

Ha töröltem a gmail fiókomat, akkor miért írja azt regisztrálásnál, hogy foglalt?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból néztem meg,hogy lehet-e regisztrálni utána.Ha törölve lett,akkor miért írja foglaltnak?pár napot várni kell vele,hogy végleg törlődjön?Utána lehet megint használni regisztrálásnál a nevet?A másik kérdés pedig az,hogy ez ugyan olyan,mint a citromail?Úgy értem,hogy ha törlöd a fiókod és utána valaki más azzal a névvel regisztrál,mint te régen,akkor mindent megkap?(Példul:az adataidat,amivel más honlapokra regisztráltál az email címeddel)

2014. márc. 6. 16:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha ide regisztráltál akkor kapsz egy ellenőrző emailt ha nem klikkelsz rá akkor kb pár nap és nem tudsz belépni vagy nem tudsz kérdést feltenni

Nem tudod újra használni a régi emailt !!

2014. márc. 6. 16:46
 2/4 anonim ***** válasza:
több hónapot kell várni egyébként meg azért mert több regisztráció ha van az emailcímen pl játékok személes dolgok ha valaki más beregisztrál azzal a névvel a gmail nem tudja hogy az most te vagy és újra regisztárlod magad ezért ha más beregisztrál megkap minden információt ahogy a végén írtad és ezért nem engedi
2014. márc. 6. 16:47
 3/4 coopper ***** válasza:

Szia.

Ha a gmail.com -os volt a fiók akkor soha többé nem lehet felhasználni.

Olvasd el ezt : [link]

Sok sikert.

Üdv.

2014. márc. 6. 16:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Én a "fiók és adatok" törlésére mentem,nem a "termék" törlésre,de gondolom ugyanaz.Köszönöm
2014. márc. 6. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!