Minden normális gmail-cím foglalt: mit tegyek? Többi lent.
Figyelt kérdés
Ha a nevem például Kovács János, próbálom ezeket: kovacsjanos, janoskovacs, kojanos, janosko (pont, vagy pont nélkül, az mindegy). Próbálok egyeseket is rakni a nevek után, vagy összevont rövidítésekből választani, de már mindegyik foglalt, ami könnyen megnevezhető, egyszerű, vagy a teljes nevemet tartalmazza. Azt nem aakrom, hogy ilyen k0vacs7an0s karakterek legyenek benne, se hülyeségek, ami idegesítő.
Kérdésem: tudtok ötleteket ajánlani, mi legyen a gmail címem?
2014. febr. 10. 20:31
1/12 anonim válasza:
a kovacsjanos078 még nem foglalt
2/12 A kérdező kommentje:
1. a nevem természetesen nem Kovács János
2. a számnak a cím végén semmi köze a nevemhez, születési dátumom utolsó 2 számjegyét se akarom beletenni, hogy ne lehessen tudni.
2014. febr. 10. 20:37
4/12 anonim válasza:
*valaki alsóvonalnak hívja:)előző vok:) És am mi lenne akkor, ha csak a keresztneved lenne akkor egybetűs?:) Még ennyit szerettem volna:)előző vok:)
5/12 A kérdező kommentje:
az is foglalt sajnos :/ próbáltam. Ilyen alulvonás jelet nem enged a Google.
Csak betűk, számok, pontok.
2014. febr. 10. 20:47
7/12 anonim válasza:
hát vagy megalkudsz vagy nem használsz guglit, akkor regelj becenévvel vagy asd
8/12 A kérdező kommentje:
Fehersrac: a www.-ről hallottam, érdekes megoldás szerintem is és nem is foglalt, de valami normálisabb kéne.
2014. febr. 10. 20:51
9/12 anonim válasza:
Mivel minden normális foglalt, így sok lehetőséged nincs...
10/12 A kérdező kommentje:
Sajnos... de azért köszönöm. _Ö
2014. febr. 10. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!