Hogyan értelmeznétek a T-mobilnál az Echo XS díjcsomagban foglalt internetet?
Figyelt kérdés
Internet belföldön: 195 Ft / 10 MB / nap
Kínált sávszélesség letöltés esetén: 7,2 MBit/s
Kínált sávszélesség felöltés esetén: 1,4 MBit/s
Garantált letöltési/felöltési sebesség: 0 MBit/s
Túlforgalmazási díj: 0 Ft
NA itt én azt nem értem mi az összeg hogy 95 Ft / 10 MB / nap
Tehát csak akkor számol fel internetet amelyik nap bekapcsolom az internetet? Ha 10 nap internetezek egy hónapban akkor 10*195=1950 forint plusz a számlához?
Vagy minden napra számol és 1950*30/31 plusz még a számlához?
2013. okt. 11. 13:32
1/1 anonim válasza:
Szia! Én ezzel a csomaggal indítottam, de ki is kapcsoltattam rajta ezt a napi netet, mert ha csak véletlenül is hozzáértem az internet ikonhoz, már jött is az sms, hogy kértem a szolgáltatást! Amúgy igen, minden 10mb 195ft és ez hozzáadódik a havi díjadhoz! Ha minden nap netezel, akkor 195 × 30/31. Amúgy elég kevés ez a 10mb, szinte nem elég semmihez, szerintem válassz valami más netet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!