Hogyha egy tanár megüt akkor én is vissza üthetek?
16éves vagyok közép suliban 2.-os egyik tanárom (ének tanár) egy fajtába azzal fenyegetőzik hogy nyugodjunk meg mer ha nem öt nem érdekli a jogszabály "megpofoz" minket
ha ez megtörténik én is gond nélkül vissza üthetek nem ?
Annyi lenne a különbség h én szerintem min eltörném az orrát ...
Én csak 2 dolgot fűznék hozzá, mivel igen ki van vesézve a téma.
1.: Soha, semmi nem felesleges, ezt tanuld meg. Az élet minde percének értelme van,és tanulni kell belőle, hogy TE magad jobban és boldogabban élj, mint a körülötted lévők. Ócskán és nyálasan hangzik, de ha majd a gyereked vágja a fejedhez, hogy többet ő nem fog bejárni matematika órára (és különben is felesleges foglalkozásnak tartja a TE folglalkozásod), mert ő színész lesz, gondold át.
2.: Matematika szakos főiskolás vagyok. mit gondolsz, hány olyan tantárgyat kell teljesítened majd a BME-n az, amit SOHA az életben nem fogsz használni (és mellette nem is érted majd.)? Majd emlékezz erre is.
Legyél sikeres mérnök, de ne feljetsd el, hogy nem a tanárokat kell megbántani azért, mert viselned kell az életet. Sok olyan dolog lesz még az életedben, ami teljesen felesleges lesz.
Próbána megütni.. asziszem ki is vágnám mint macskát szarni..xd hülye pinachocolate.xd
12/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!