Hogyha egy tanár megüt akkor én is vissza üthetek?
16éves vagyok közép suliban 2.-os egyik tanárom (ének tanár) egy fajtába azzal fenyegetőzik hogy nyugodjunk meg mer ha nem öt nem érdekli a jogszabály "megpofoz" minket
ha ez megtörténik én is gond nélkül vissza üthetek nem ?
Annyi lenne a különbség h én szerintem min eltörném az orrát ...
Nézd... nem üthet meg, de miért ilyen? Mi van az órákon? Figyeltek, tanultok - vagy őt idegesítítek?
Utóbbi esetben valami normális megoldást kellene kitalálni, mert (gondolom) tanulni jártok oda, nem rendet bontani.
hat ha az en gyerekemet utne meg, en bemennek, es megutnem. ok, hogy a "mai fiatalok" olyanok, amilyenek, de nincs jogalapja fizikailag bantalmazni senkit.
Az ilyeneknek nem szabadna tanitani.
Sok kamasszal van gond, az tény, és sokan olyanok, amilyenek, de aki nem birja, és nem tudja lekezelni ezt, az ne menjen tanarnak.
ilyen hozzá állással nem lesz belőled mérnök. Te mit fogsz csinálni az egyetemen?
Arra nem gondoltál,hogy a zenének mérnökként is hasznát veheted??
HÜLYE!
Hát megáll az ész....!! Hol tart ez az ország????
Takony kölyke, még neked áll feljebb? Vajon miért mondta az a tanár, hogy megpofoz? Gondolom, olyan "jó kisfiú" voltál az órán...! Biztos nem azért, mert nem tudsz énekelni, ahogy elnézem, ez a legkisebb hibád!
Milyen nemzedéket nevelünk, te atyaisten?! Baromira tisztában vagy a jogaiddal, úgy látom, és a kötelességek teljesítésével hogy állsz???
16 évesen gyakorlatilag NEM TUDSZ ÍRNI az anyanyelveden!!! Szégyelld magad!! És az olyan szülő is, aki ilyennek neveli a gyerekét!
És a kérdésedre válaszolva: NEM, nem üthetsz vissza!! Hogy képzeled???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!