Ha Magyarországon legálisan tartok gázpisztolyt, és van viselési engedélyem is, akkor vihetem külföldre is? Milyen papírok kellenek hozzá?
Vagy elég az, ha pl lefordíttatom hivatalosan a viselési engedélyt angolra, franciára, akármire és akkor nyugodtan keresztül szelhetem Európát legálisan a pisztollyal?
Valakinek személyes tapasztalata vagy konkrét jogszabályi ismerete?
igen, evidens h külön kell tartani, na de vajon más országokban is így van ez? pont ezért jönnek a kérdések.
egyébként meg ne viccelj, kicsit abszurd ez az egész h csak a lófegyver miatt is szétszivatnak, hát akkor akik mennek nemzetközi versenyekre a sportlövők (emiatt van nekem is amúgy), és évente többször mindenhol szétszivatnának mindenkit? én csak 2x voltam külföldi versenyen, de nem volt ott semmi gond.
most tényleg az érdekelne nagyon h vajon minden országban így van-e, h külön kell tartani a lőfegyvert és a töltényt ... avagy lehet-e betárazva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!