Viccből ha azt kiabálom a máv épületében a várakozók között hogy allahu akbar és a táskámat lóbálom akkor lesz valamilyen jogi következménye a dolognak?
Ismétlem jogi következménye. Nem az a kérdés hogy ott helyben meglincselnek e amint kiderül hogy csak "humorizáltam"
A másik: Ha mégis van jogi következménye akkor milyen alapon? Ugye a terrorizmus nem egyenlő az iszlán vallással a liberális felfigás szerint. Így az nem lehet se bűn se szabálysértés ha azt mondom allahu akbar. Mint ahogyan az sem ha a táskámat himbálom. Ha mégis lenne következménye azzal azzal az állam is elismerné hogy a dolog összefügg egymással. Természetetesen eszembe sem jutna megtenni, nem vagyok olyan bátor meg azt sem akarnám hogy valaki beverje az orrom. Szóval csak elméleti a kérdés.
Hmm
Ennyi idő távlatából és visszaolvasva egyértelmű számomra hogy valahogy mindenki kerüli a témát. És nem akar ebbe mélyebben belemenni.
Engem csak az zavar hogy ha ez riadalmat kellt a migráns simogatókban akkor miért védik őket.
A késes példa: A kés és a hátrahúzott könyök egyértelmű jele annak hogy bánnthatok vele másokat teljesen jogosan lépnek fel ellenem a hatóságok.
Ha allahu akbart kiabálok akkor is leállítanának. Mivel ugyebár azok szokták ezt kiabálni akik éppen bombát készülnek robbantani. És kik kiabálják ezt? radikalizt Iszlám hívők.
Magyarul a terrorizmus összefügg az Iszlám vallással.
Ez a példa és ennek a lehetséges következménye egyértelműen igazolja ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!