Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi lenne a következménye, ha...

Mi lenne a következménye, ha ezt a dolgot nem egy nő, hanem egy férfi tenné?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=CyQb1c1_Suk

Csak a nemi egyenjogúság kapcsán, kíváncsi lennék rá, hogy ha ugyanezt nem egy nő tenné a férfiakkal, hanem egy férfi a nővel, akkor annak mi lenne a következménye?

Illetve ha eltérő, akkor miért? Ilyenkor például miért nem ugrálnak a feministák, meg a jogvédők?

2016. szept. 24. 15:29
 1/6 anonim ***** válasza:
96%

https://www.youtube.com/watch?v=j3QCRyzU9YE

ez egy része tuti megjátszott :D

Viszont ez kettős mérce.

2016. szept. 24. 15:40
 2/6 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudom, mikor egyszer engem letaperolt egy pasi az utcán én pofon vágtam. Nem gondolkoztam rajta, reflexből jött. A videón lévő pasikon viszont nem igazán az látszik, hogy olyan nagyon ellenükre lenne, hogy egy "fullos" csaj fogdossa őket. Meg egyébként elég megrendezettnek látszik.

Ugyan ezt a videót meg kéne csinálni egy "átlag" csajjal, vagy egy "csúnyával", kíváncsi lennék akkor mi lenne.

2016. szept. 24. 16:31
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
Lehet, homokos vagy ha ez zavar, én úgy vettem észre, hogy eléggé örültek neki a szereplők.
2016. szept. 24. 16:41
 4/6 anonim ***** válasza:
41%

Az egyenjogúság - nem tudom mondták-e már neked - nem azt jelenti, hogy minde3nki ugyanolyan és ugyanazt csinálja. Ha még itt tartasz szellemben, valamelyik esti szakmunkásképző tuti jót tenne...

A feministák és jogvédők pedig nem ugrálnak, hanem kiállnak olyan dolgok mellett, amikor az elesettet, vagy a gyengét igaztalanul bántják.

2016. szept. 24. 16:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem az ilyen videókról,soha nem az egyenjogúság jut eszembe.Vagy jól szórakozok rajta,vagy kevésbé.Ezen kevésbé,de csak azért,mert vagy beavatott volt az "áldozatok" zöme,vagy arrafelé mindennapos dolog,hogy egy vadidegen nő "rámarkol".
2016. szept. 25. 02:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Viszont az 1-es által belinkelt videónál nagyon egyértelmű,hogy megjátszott a "dolog".
2016. szept. 25. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!