Ez szerintetek gynecomastia, vagy "csupán" az elhízás következménye? (Férfi mell! ) (Kép) 18F
Figyelt kérdés
Ha tovább fogyok,és edzek mellre javítható a kinézete,esetleg eltűntethető? NAGYON ZAVAR!
18F
2015. aug. 16. 08:29
1/10 A kérdező kommentje:
Illetve ha olyan ételeket eszek,melyek blokkolják az ösztrogént,az valamit segíthet? Csak legvégsőbb esetben műttetem meg.
2015. aug. 16. 08:32
2/10 anonim válasza:
Én nem látom hogy a normálisnál nagyobb melleid lennének .
A mell izmoknak is valahol lenni kell .Magam részéről inkább arányos vagy .Más másként látja ezt .Formás felső tested van .Az igazi felső test 25 körül lesz végleges .
Addig fejlődik csontozat izomzat .
3/10 A kérdező kommentje:
A mellbimbóm a lényeg. Az hegyes.
2015. aug. 16. 08:50
4/10 anonim válasza:
Szerintem inkább gynecomastia. Hiába fogysz, ez nem fog eltűnni. Ha jól tudom, csak műtét útján tudják megoldani ezt a problémát.
5/10 A kérdező kommentje:
De ha adok le a testzsírból,valamelyest kisebb lesz a mellem nem? Illetve ha jól tudom,eltűnhet magától is,egy bizonyos kor alatt.
2015. aug. 16. 09:03
6/10 A kérdező kommentje:
Szerintetek megmutassam a háziorvosomnak,hogy mit javasol?
2015. aug. 16. 09:08
7/10 anonim válasza:
A hegyes mellbimbó sem ritka a fiúknál !!
Nem kóros elváltozásra kell gondolni ,ahogy előttem írják .
8/10 A kérdező kommentje:
Viszont,mögötte a bimbó mögött,belül kitapintható az a kemény mirigyes csomó,ami viszont szinte biztos,hogy gyno.
2015. aug. 16. 09:15
9/10 anonim válasza:
Bár egyáltalán nem vészes a helyzet, azt mondják, hogy ha erősíted a mellizmodat, az javíthat optikailag ezen. Ha ennyire zavar, első lépésben a háziorvosodnak megmutathatnád!
10/10 anonim válasza:
Ezzel a felsőtesttel semmi probléma sincs! Sokan örülnének ilyennek! Egy kicsit látszik, hogy van melled, de ez abszolúté minimális. Az probléma, hogy Téged zavar. Hűziorvoshoz menj el, ha nem vagy vele kibékülve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!