Gynecomastia. Ezt a folyamatot hogyan lehetne felgyorsítani? Valami gyógyszeres kezelés van -e rá?
Sportos alkat,176cm,65kg. Idén leszek 17, már kb. vagy 2éve van egy a csomó az egyik mellkasomban(jobb). Nem tudom, hogy mi tévő legyek, mert egy testhezálló, szorosabb felsőt nem tudok felhúzni, mert kilátszik ez a csomó, nyáron nem tudok elmenni fürdeni, mert.. Eléggé idegesít ez a csomó engem és nem tudom, hogy mit csináljak.
Képek:
Nem olvastam végig, de hátha segít.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__2..
Ha gynecomastia, akkor ez már a kórosabb esetek közé tartozik szerintem. Ezt csak műtéti úton lehet megoldani.Lehet még várni kéne pár évet a műtéttel ( nem azért ,mert magától elmúlik,hanem azért mert addigra talán rendeződik a hormonszinted és műtét után nem ő vissza).
Egyébként, hogy vigasztaljalak is valamilyen szinten: én a helyedben örülnék,mert szerencséd van hozzám képest. Enyémen kissebb az elváltozás, de pont emiatt idegesítő, hogy nemtudom hogy műtessem-e vagy ne... A te esetedben ez nyílvánvaló. És ezt nem viccből írtam. Szóval kitartás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!