Ezt a fitymaszűkületet mivel kéne kezelni? Elég lenne rá a kenőcsös kezelés? [VIDEÓ]
Vagy műtét kéne rá? Ha igen, akkor milyen típusú?
17 éves vagyok. Szinte pont ilyen állapotban vagyok én is.
A házi kezeléshez eléggé szűk. Menj orvoshoz. Műtétet nem fogod megúszni sajnos.
Kétféleképpen lehet műtétileg megoldani. Bemetszéssel, vagy más néven plasztikázással. Ekkor a fityma beszűkült részén egy a pénisz tengelyével párhuzamos vágást ejtenek a fitymán. Majd összevarrják, Úgy hogy a vágás két végpontja kerül egymás mellé. Tehát lesz egy a pénisz tengelyére merőleges sebed.
Ennek az a hátránya, hogy gyakran újra beszűkül, vagy két fül alakul ki a seb két végén.
Vagy van a hagyományos módszer a körülmetélés.
Gyanítom ezt az orvos azonnal hátra is húzná.Aztán mondaná,lehet haza menni,és otthon is így tornáztatni .
Írna hozzá egy síkosító kenőcsöt még .Az orvos mindig lankadt állapotban vizsgálja a szükületet is .Már írtak hasonló esetekről,mikor a doki egyátalán nem volt kiméletes a hátra húzással.Kicsit fáj,aztán már nem is próbálkoznak a továbbiakkal.Ezen a téren nagyon kényesek a fiúk,olvastam már több helyen .
No de nem csak a bemetszés,és a t.metélés van,hanem a részleges is .De még olyan is ,amikor csak 1-2m vágnak le a bőr végéből ,máris megoldva a gond .Mindent meg lehet beszélni egy jó dokival adott esetben .
Fityma tornáztatást kipróbálhatod,meleg vízben minden nap tornáztasd.
Ha nem látsz javulást pár hét alatt menjêl el urológushoz csak tb kártyát és szemêlyi igazolványt kell vinned,nem kell beutaló.
Csak durva szűkület esetêben kell metêlni.Próbáld a metêlést elkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!