Fitymaszükületre otthoni kezelés?
Figyelt kérdés
Szóval erekció közben nem tudom teljesen hátra húzni ha meleg vízbe aztatom úgy igen ha ezt csinálom napmintnap megoldódhat a problémám?2015. ápr. 5. 23:06
1/4 anonim válasza:
Javithat rajta valamennyit, de ha rangatod/ magadnak piszkalod, akkor vszinuleg tobbet artasz, mint hasznalsz. Fordulj orvoshoz, lehet hogy o is egy krem felirasaval segithet, ha pedig nem, akkor is jobb tul lenni a kezelesen mielobb!
2/4 anonim válasza:
Csak óvatosan csináld, nehogy hátraszoruljon. Egy orvosnak azért érdemes lenne megmutatni.
3/4 anonim válasza:
Igen javítható,de óvatosnak és kitartónak kell lenni.
De urológushoz egyedül is el lehet menni 14 éves kortól,csak tb kártyát és szemêlyi igazolványt kell vinni.Lehet az orvos szteroidos kenőcsöt írna fel.
4/4 anonim válasza:
Ha nem vészes a dolgok akkor lehet, kitartás és türelem kell hozzá. Nekem is volt, nem volt komoly, állva nem tudtam hátrahúzni, csak mikor ernyedt volt. Ez ott 12-13 éves koromban lehetett. Pár hónapig, fél évig, mikor fürödtem meleg vízben akkor finoman húztam hátra, egyre jobban. Hétről hétre észrevehetően jobb lett, aztán egyszer csak megtörtént a csoda, teljesen hátra jött :D Azóta nincs bajom vele, és nem kellett orvos sem. De szélsőséges esetekben biztos nem alkalmazható ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!