A gyakori vizelési ingert lehet akkupunktúrával kezelni? (nem meggyógyítani csak kezelni, jó urológust tudtok Budapeten? )
Gondolom kitaláltátok, hogy van egy prosztatagyulladásom már vagy 2 éve. És egyre rosszabb, nem fájdalomról beszélek, az elmúlik a sokat mozgok.A probléma a gyakori vizelési ingerrel van. Ha 2.5 liter folyadékot iszok meg, akkor egy nap 20-25x megyek ki pisilni, ami valljuk be elég gáz.Munkahelyről is le kelett számolnom mert nem bírtam igy dolgozni, pedig kimehettem pisilni, de szégyelltem....és amikor dolgoztam napi 1 liter alatt ittam folyadékot.És ez miatt még a jegyesemet is elveszítettem.
Saját pénzemből készíttettem CT-t, de egy pesti doki hogy már nekem nincs is gyulladásom, mert már nincs benne baci.Meg azt mondta, hogy 30 éves embert nem műtünk! Ekkor kaptam fel a vizet, gondoltam magamba ANYÁD!!
Hogy nem működik? Badarság. Saját tapasztalatom, hogy működik, csak nem minddegy, ki csinálja.
Volt olyan, aki teletűzdelt tűkke és semm, és volt olyan, aki csak egy tűszúrással csodát művelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!