Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megtéríti valaki a kárt, ha...

Megtéríti valaki a kárt, ha egy hajléktalan feltörte az autómat, és benne éjszakázott?

Figyelt kérdés
Ma reggel 6kor vettem észre, hogy az autóm hátsó ülésén egy idegen férfi alszik, és be van törve a hátsó ajtóm ablaka. Nem akartam felébreszteni, mert attól tartottam, h megtámad, ezért hívtam a rendőrséget. Kevesebb, mint 10perc alatt még is érkezett a kétszemélyes osztag, és felébresztették az úriembert. Azt mondta, hogy nagyon fázott az éjszaka és a túlélésért menekült az autómba. Kérdeztem a rend őreit, hogy ki fogja megtéríteni a kárt, és azt mondták, hogy polgári úton követelhetem a behatolót. Csakhogy ez egy nincstelen hajléktalan, és aligha fog nekem bármit is fizetni.

2016. szept. 27. 08:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Legközelebb nem rendőrt hívsz, hanem álmában úgy összevered, hogy többet eszébe ne jusson ilyen.

Ilyen hülye érvet ki vesz be, hogy fázott ezért mászott be? Mert betört ablaknál mennyivel van melegebb bent a kocsiban? Fél fokkal? Be volt b..szva, azt se tudta mit csinál.

2016. okt. 9. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!