Van kb. három hónap TB elmaradásom, amire egyik barátom azt mondta kifizeti nekem. Szerintetek igent mondjak?
Ha igent mondok, akkor az oké, hogy nem terhelik rám azt a három hónapot.
Viszont onnantól be leszek jelentkezve TB fizetésre és küldeni fogják a csekket: amit továbra sem fogok tudni befizetni. :(
Van egy kislányom, munka nélküli vagyok. Nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy TB-t fizessek! Ennünk is kell valamit!
Mi a jobb?
Mondjak igent, fedjem fel magam és utána ne fizessek, mert nincs miből?
Vagy mondjak nemet, ne fedjem fel magam, viszont akkor 3 hónappal többet fognak rám terhelni, ha lebukok.
Fizetni nem tudok!
1. Ha egyedülálló anya vagy, és a bevételed nem éri el a minimum szintet, kötelező jelleggel átvállalják a TB-t.
2. Ismerek olyat, akit 2 év után találtak meg, de nem a
NAV, hanem már a hátralékkezelési osztály, és ráterhel-
ték az ingatlanára a 24 havi elmaradást.
3. Egyik alkalmazottam miatt is kaptam már jogerős le-
tiltást, pedig már több, mint 1 éve nálam dolgozott,
kiderül, hogy 3 éve nem fizetett be 6 hónapnyi TB-t,
erre jött a kamat, a végrehajtási díj....
Ne akard, hogy ez legyen.
Elment neked az eszed, de komolyan. Azt hiszed, hogy senkinek nem fog feltűnni, hogy nem fizeted? Nem jelent semmit az, hogy most be lesz-e valamennyi fizetve vagy sem.
Így is, úgy is behajtják majd rajtad a teljes elmaradást. Kamatokkal és bírsággal együtt.
Egyedül álló anya vagyok, csak az a gond, hogy van férjem!
Ameddig nem válunk el, (a férjem elég jól keres), addig én semmi támogatást nem kapok.
Akkor menjél te bolti eladónak.:)
Aztán tukmálgasd az emberekre a szar portrékát, majd áltasd magad, hogy hasznos tagja vagy élőhelyünknek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!