Van kb. három hónap TB elmaradásom, amire egyik barátom azt mondta kifizeti nekem. Szerintetek igent mondjak?
Ha igent mondok, akkor az oké, hogy nem terhelik rám azt a három hónapot.
Viszont onnantól be leszek jelentkezve TB fizetésre és küldeni fogják a csekket: amit továbra sem fogok tudni befizetni. :(
Van egy kislányom, munka nélküli vagyok. Nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy TB-t fizessek! Ennünk is kell valamit!
Mi a jobb?
Mondjak igent, fedjem fel magam és utána ne fizessek, mert nincs miből?
Vagy mondjak nemet, ne fedjem fel magam, viszont akkor 3 hónappal többet fognak rám terhelni, ha lebukok.
Fizetni nem tudok!
Nem még cikibb az, hogy küldik a csekket én meg nem fizetem?
Most legalább nem küldenek semmit. Viszont előbbi esetben 3 hónappal előrébb lennék.
Azt meg gondolom magyarázhatom, hogy megszünt a munkahelyem...
Ennem nincs mit nem, hogy adót fizetni!
Most iskoláztam be a lányomat. Nekem már semmi nem marad. :(
Már ott tartok, hogy kislányomat kértem meg, kérjen repetát ebédnél, tegye ételhordóba és hozza haza nekem.
Istenem, de boldog voltam, mikor beálitott vele. :)
De légyszi a kérdésemre válaszoljatok.
Mert ha nem adják meg, megszívtam. :(
Akkor már jobb így inkognitóban maradni, mint a küldött csekkeket nem fizetni...
"Már ott tartok, hogy kislányomat kértem meg, kérjen repetát ebédnél, tegye ételhordóba és hozza haza nekem.
Istenem, de boldog voltam, mikor beálitott vele. :)"
Ja persze. Mert a menzát üzemeltető maga a jótündér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!